BAŞKAN POYRAZ'IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

POYRAZ, PEYGAMBERİMİZİN HAYATINI ÖRNEK ALMALIYIZ

BAŞKAN POYRAZ'IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Peygamber Efendimizin hayatının örnek alınması gerektiğini söyledi..
Başkan Poyraz âlemlere rahmet gecesi Mevlid Kandili'yle ilgili yayınladığı mesajda; "Peygamberimizin hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuzdur.
İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.

Mevlit Kandili Peygamberimizin getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Yüce Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Bu vesile ile hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin kandilini tebrik ederim"dedi.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER