KENT KONSEYİ BAŞKANI ZEYNEP ARIKAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

ARIKAN, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BASININ ÖNEMİ BÜYÜK

KENT KONSEYİ BAŞKANI ZEYNEP ARIKAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Gazetemizi ziyaret etti.
Beraberinde Kent Konseyi Genel Sekreteri Tuncay Kazancı ile birlikte Gazetemizi ziyaret eden Arıkan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kemal Sayın ile bir süre sohbet etti.
 Gazetecilere ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961'de kabulüyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü'nün, bu yıl 53.'sü kutlandığını ifade eden Başkan Arıkan, "Şartlar ve imkanlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yapmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan basınımız, kullanmış olduğu iletişim araçları vasıtasıyla özgür bir kamuoyu ve demokrasinin oluşumunda, korunmasında ve sürdürülmesinde asli bir görev üstlenmektedir.
Sorunların çözülmesinde etkin rol oynayan basın mensuplarımızın, görevlerini yerine getirebilmesi, özgür çalışma ortamının sağlanmasının yanı sıra, çağın gereklerine uygun teknik imkânlara kavuşturulması ve yüksek bilgi birikimi ile meslek etiğinin her şeyin üstünde tutulması, doğru, ilkeli, nesnel, kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışının benimsenmesiyle de doğru orantılıdır.
Kahramanmaraş Kent Konseyi olarak, büyük bir özveriyle çalışan basınımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Her an çok büyük özveriyle çalışan değerli basın mensuplarımızın çalışan gazeteciler gününü kutluyor, görevi uğrunda ebediyete intikal eden basın emektarlarını rahmetle anıyor." dedi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kemal Sayın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kent Konseyi olarak her zaman basının yanında yer alan Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan'ın şahsında yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.


MEHMET SABANCI’DAN ZİYARET
Öte yandan gün içerisinde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabancı’da Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ın şahsında tüm Gazetecilerin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER