ERKOÇ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

ERKOÇ, BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYOR

ERKOÇ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Erkoç, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurul Üyeleri ile sohbet eden Erkoç,  Tüm halkımızın sesi, gözü ve kulağı olan ve basın meslek ilkeleri doğrultusunda, halkımızın doğru haber alması için görev yapan basın mensuplarımızın özveri ile çalıştığını söyledi.  Erkoç,  Basınımız, gücünü bulundukları toplumdan alarak, halkımızın haber alma ve bilgi edinme hakkına ulaşmasını sağlayan, demokrasinin  vazgeçilmez temel  unsurlarındandır.Gazetecilik mesleği onurlu bir meslek dalı olduğu kadar, çok meşakkatli de bir iştir.Gazeticilik ve habercilik dur durak bilmeyen,dinamik çalışma şartlarına haizdir.Doğru bilgilendirilmiş bir kamuoyu oluşturma noktasında da, gazetecilerin önemli bir görev ifa ettiğine inanıyorum. Gazetecilerimizin ilimiz Kahramanmaraş'ın  gelişmesinde ve büyümesinde her zaman   yanımızda olduklarını hissediyorum. Tüm medya organlarında mesleğini icra eden gazeteci kardeşlerimin, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." Dedi.
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erkoç'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.  Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER