İHH'DAN 700 AİLEYE GIDA YARDIMI

AİLELERE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

İHH'DAN 700 AİLEYE GIDA YARDIMI

 İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından, Kahramanmaraş'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı.

İHH Kahramanmaraş Gönüllüsü Mehmet Arık, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Şimdi kardeşlik zamanı vakit ramazan' projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 700 aileye destek olduklarını belirtti.
Dünyanın neresinde olursa olsun ayırt etmeden ihtiyaç sahibi insanların yardımına koştuklarını anlatan Arık, yapılan yardımların hayırsever insanlar tarafından sağlanan destekler ile icra edildiğini söyledi.
Ramazan dolayısıyla daha önceden tespit edilen 700 aileye gıda desteğinde bulunduklarını anımsatan Arık, "Bizler elimizden geldiğince muhtaç ailelerin elinden tutmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için hayırsever kardeşlerimizin zekat ve fitrelerini bekliyoruz. Hayırseverlerimiz, yardımların yetimlere ulaştırılması, gönüllerin birleştirilmesi ve sevindirilmesi için zekat ve fitrelerini bizlere ulaştırabilirler" dedi. Arık, kendilerine ulaştırılan zekat ve fitrelerin yurt içinde ve yurt dışındaki gerekli yerlere ulaştırıldığını bu anlamda zengin ile fakir arasında köprü vazifesi yaptıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekledi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER