VAN'I KAHRAMANMARAŞ'A GETİRDİK

VAN'I KAHRAMANMARAŞ'A GETİRDİK

VAN'I KAHRAMANMARAŞ'A GETİRDİK

 Kahramanmaraş'ta 2 ay önce Onikişubat İlçesi Bahçeci Hoca Bulvarı'nda hizmete açılan Van Kahvaltı Sarayı işletmecisi Hasan Tatlıgün Basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Tatlıgün: "Van'ı Kahramanmaraş'a getirmiş olduk" dedi.

Türkiye genelinde 5 ilde şubesi bulunan ve 1984 yılında Van'da hizmete giren Van Kahvaltı Sarayı Kahramanmaraşlıların hizmetine açıldı. Onikişubat İlçesi Bahçeci Hoca Bulvarı'nda (Tekerek Yolu ile Boğaziçi Yol ayrımı) hizmet veren Van Kahvaltı Sarayı, uygun fiyatları ve doğal kahvaltı hizmetleri ile dikkat çekiyor. 
Van Kahvaltı Sarayı İşletmecisi Hasan Tatlıgün, işletme de Kahramanmaraş'taki basın mensupları ile kahvaltı da bir araya geldi. Basın mensuplarına kısa bir açıklama da yapan Tatlıgün, Kahramanmaraş'ın böyle işletmeye ihtiyacı olduğu için açtıklarına ifade etti. Ürünlerinin Van'dan geldiğini ve hepsinin doğal olduğunu söyleyen Tatlıgün, grupça gelenlere indirim de yaptıklarını belirtti. Tatlıgün şunları kaydetti: 
"Ben Vanlı değilim, Kahramanmaraşlıyım. Uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorum. Kahramanmaraş'ta da kahvaltı salonunun eksik olduğunu gördüm. Van Kahvaltı Sarayı, Türkiye'de meşhur olduğu için Van Kahvaltı Salonu'nu açmaya karar verdik. Van Kahvaltı Sarayı franchizing sistemi ile işletime açılıyor. Türkiye'de 6-7 tane şubesi var. Bizde Kahramanmaraş'a açalım dedik. Böyle bir yer açtık. 30 yıldır Fransa'daydım. Ürünlerimizin hepsi Van'dan geliyor. Bal, Oltu Peyniri, Ezmelerimiz, reçellerimiz var. Kaymağımız var. Serpme kahvaltı yapıyoruz ve kişi başına 20 TL'ye geliyor. Grup gelenlere indirim yapıyoruz. Van'ı Kahramanmaraş'a getirmiş olduk. Umarım müşterilerimiz memnun kalır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER