AK PARTİ SEVDALISI IŞIKLI TOSUN BABA

ÜLKEMİZİ YÖNETENLER ÜLKEMİZİ SEVİYOR

AK PARTİ SEVDALISI IŞIKLI TOSUN BABA

 
Seçim zamanlarında AK Parti meydanlarında ve mitinglerde sıklıkla gördüğümüz 'AK Parti Sevdalısı Işıklı Tosunbaba' lakaplı Mehmet Ağgürbüz, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdasını Memleket Gazetesi'ne anlattı. 

Namık Kemal Mahallesi'nde giyim mağazası işleten 55 yaşındaki 'AK Parti Sevdalısı Işıklı Tosunbaba' Mehmet Ağgürbüz, Kahramanmaraş'ta AK Parti ve Cumhurbaşkanı sevdası ile tanınıyor. AK Parti'nin mitinlerinden toplantılarına her türlü etkinliğinde yer alan Ağgürbüz, ölene kadar oyunu AK Parti'ye oy vereceğini belirtti. AK Parti'nin ülkeye çok büyük hizmetler yaptığını vurgulayan Ağgürbüz, diğer hükümetler döneminde böyle hizmetler olmadığını ifade etti.
Ülke de Türk, Kürt, Laz, Çerkez herkesin kardeş olduğunu dile getiren Ağgürbüz, hizmetleri için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür etti. Ağgürbüz şunları kaydetti: 
"AK Parti'yi ve Ak kadroları seviyorum. Ölene kadar oyumu Ak Partiye vereceğim. Çocuklarıma da Ak Partiye oy verdireceğim. Böyle bir hükümet bir daha gelmez. Ben çok memnunum. Eskiden doktor kuyruğuna girdik, hastane kuyruğuna girdik, yağ kuyruğuna girdik, ilaç kuyruğuna girdik, Diğer hükümetler bizi mahvetmiş. Recep Tayyip Erdoğan, gelince birçok şey düzeldi. Düzelmeye de devam ediyor. Anasına, babasına binlerce kez rahmet olsun. 
Böyle bir lider ülkemize bir daha gelmez. Allah benim ömrümden alsın, Recep Tayyip Erdoğan'a versin. Bunu gönülden söylüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyorum. Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimizin her yerinde çalışmalar var. gece-gündüz durmadan çalışıyorlar. Ben AK Partinin yeniden tek başına iktidara gelmesini istiyorum. Ülkemizde yollar çok güzel oldu. Memleketimizin her köşesinde hizmet var."
ERKEN SEÇİME GİDELİM
"Ülkemizin erken seçime gitmesi gerekiyor. Tekrardan gümbür gümbür gelmeleri gerekiyor. Diğer partilerden bize zerre kadar fayda gelmez. Diğer partiler hükümeti bir dakika yürütemezler. Diğer partiler ülkeyi batırdılar. Ülkeye bereket geldi. Erken seçime gidilmesi gerekiyor. Bu hükümette bereket var. insanlarda eski arabalar kalmamış. Herkes son model arabaları kullanıyor. Recep Tayyip Erdoğan gibisi bir daha gelmez. Hastaneye gidiyoruz. Kuyruk yok. Doktor "hoş geldin" diyerek bizi karşılıyor. Eskiden doktorun birisi karnıma tekme attı ve karnımı patlattı. Karnımda fıtık var. 
Zamanında lastik ayakkabı giyiyorduk. Şimdi güzel güzel, çeşit çeşit ayakkabılar giyiyoruz. Annem ayakkabıyı yapıştırıyordu. Böyle bir hizmet bir daha gelmez. İnşallah erken seçime gideriz. Diğer partiler de şeklini değiştirip hizmet etmeye çalışmalıdır. Onlarda hastane ve yol yapmaya çalışsınlar. Bu millete hizmet edilsin. Kürt-Türk hepimiz kardeşiz. Bu ülke de ne bölüşülünemiyor anlamıyorum. Ben Kürt'ünü, Çerkez'ini, Alevi'sini bu ülkedeki herkesi seviyoruz. Bu ülke herkese yeter. Bazı Kürt arkadaşlarım Kürt'lüklerinden utandıklarını söylüyorlar. İnsanlar ağlıyor. Bu ülkede her şey var. Herkes bizim kardeşimizdir."
ÜLKEMİZİ YÖNETENLER ÜLKEMİZİ SEVİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karşılaştığı andan da bahseden Ağgürbüz: "Fatih Mehmet Erkoç, Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş'a geldiğinde beni yanına götürdü. Bunu sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bende gittim Cumhurbaşkanımızı kucakladım. Bir daha kucaklamak istiyorum. Belediye Başkanlarımıza da hep teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanı ben ülkem için çalışıyorum. Vatanım, milletim için çalışıyorum dedi. Cumhurbaşkanımız için gece namazları kılıyorum. Kendine dua ediyoruz. Başbakanımız da çok temiz insan, vatanını, milletini seven insanlar" dedi. Ağgürbüz, şöyle devam etti:
"Kahramanmaraş'a gerçekten bir hizmet geldi. Gümbür, gümbür çalışmalar geldi. Cumhurbaşakınm bana da teşekkür etti. Bende hükümetimizde görev alan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş'taki hizmetler çok güzel. Her yerde hizmet var. Ilıca'da Onikişubat Belediyemiz gece-gündüz çalışıyor. Yeşilgöz'e gittim kibar çalışmalar var. Ekinözü'ne gidiyorum, orada da çalışmalar. Bu hizmetlerden herkes memnun. Çöp arabaları geldi. Her yerde gece-gündüz çalışmalar var. Allah bu hizmetleri yapanların tuttuklarını altın eylesin. 
Ben cumhurbaşkanımıza yazı yazdım. Belediyelerin gece-gündüz çalıştığını söyledim. Erken seçim olursa oy patlaması olacaktır. Diğer hükümetler zamanında bunlar yoktu. Bu hükümet havaalanı yapıyor istemiyorlar, yol yapıyor istemiyorlar, hastane yapıyor istemiyorlar. Tünel yapıyor istemiyorlar. İstanbul'a Marmaray'ı görmeye gideceğim. Denizin altından tramvay gidiyor. Ülke hepimizin, kavga olmasın, dövüş olmasın. Bu ülke herkese yeter. Biz herkesi kardeş biliyoruz."

HABER:  Hayriye Arzu SEVİNER-Burak ALKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER