TÜFAD BAŞKANI MESUT ÇANAK’TAN

ALİŞAN ARIKAN’A PLAKET

TÜFAD BAŞKANI MESUT ÇANAK’TAN

TÜFAD'dan Arıkan'a plaket
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi tarafından  işadamı Alişan Arıkan'a teşekkür plaketi verildi.
Kahramanmaraş'ta Amatör olarak birçok kategoride mücadele eden ve adını aldığı başarılarla duyuran ve bu başarıda maddi ve manevi olarak verdiği desteklerle büyük pay sahibi olan Arsan Sümerspor'un Onursal Başkanı Alişan Arıkan TÜFAD Başkanı Mesut Çanak tarafından bir plaketle ödüllendirildi.
Plaket töreninde kısa bir açıklama yapan Arıkan, Biz iş adamları olarak takımlarımıza elimizden geldiği kadar maddi ve manevi desteğimizi sürdürüyoruz. Burada Arsan Sümerspor'un  Kahramanmaraş'ta yakaladığı başarıda yıllardır bu takımda futbol oynayan, antrenörlük yapan, şu anda da bu takımın başkanlığını yürüten Silah Fidan'ın büyük payı olduğunu söyledi. Arıkan, "Hayatını spora ve gençlere adayan Silah Fidan'ı bu başarılarından dolayı kutluyorum. " Dedi.
Kahramanmaraş'ta bir çok kurum takımının kapısına kilit vurulduğu bir dönemde takıma her zaman destek sağlayan Alişan Arıkan'a teşekkür eden TÜFAD Başkanı Mesut Çanak ise, "Alişan bey yıllardır  Arsan Sümerspor'a destek vermektedir. Bu desteğinin karşılığını da takımın gösterdiği başarı ile almaktadır. Kendisi Kahramanmaraş'ta spora verdiği desteklerden dolayı örnek gösterilecek biri" dedi.
Bünyesinde 7 antrenör barındıran  ve Kahramanmaraş'ta amatör liglerin her kategorisinde mücadele eden takımın her kategorisinin ayrı antrenörü olmasından dolayı da örnek bir takım olan Arsan Sümerspor'u tebrik eden Çanak, "Tabi bu başarıda işadamı Alişan Arıkan'ın büyük desteği var. Alişan Bey'in bu yaptığı  yardımlar diğer işadamlarına  inşallah  örnek  olur." dedi.
Konuşmalardan sonra TÜFAD Başkanı Mesut Çanak, Arsan Sümerspor'u Onursal Başkanı Alişan Arıkan'a teşekkür plaketi takdim etti.
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER