TANER YILDIZ, GELİYOR

BAKAN YILDIZ, AFŞİN VE ELBİSTAN'DA İNCELEMELERDE BULUNACAK

TANER YILDIZ, GELİYOR

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bazı tören ve toplantılara katılmak üzere bu gece Kahramanmaraş'a geliyor. Geceyi Kahramanmaraş'ta geçirecek olan Bakan, yarın akşamüzeri Kahramanmaraş'tan ayrılarak Kayseri'ye geçecek. Bakan Taner Yıldız, bu gece uçakla THY'nin tarifeli İstanbul-Kahramanmaraş Seferi ile Kahramanmaraş'a gelecek. Bakan Yıldız, Kahramanmaraş Havaalanı'ndaki karşılamanın ardından geceyi Kahramanmaraş'ta geçirecek ve yarın sabah DSİ 20. Bölge Müdürlüğü'nde onuruna verilecek kahvaltıya katılacak. Enerji Bakanı, kahvaltının ardından da Kahramanmaraş'tan karayolu ile toplantılara ve törenlere katılacağı kuzey ilçelerine hareket edecek.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilk olarak Afşin-Elbistan Termik A Santrali'nde düzenlenecek olan Afşin Elbistan Doğalgaz Sözleşmesinin İmzalanması Töreni'ne katılacak ve imza töreninin ardından da aynı yerde Afşin Elbistan termik santrallerinde çalışan personellerle bir toplantı gerçekleştirecek. Enerji Bakanı Yıldız, öğe yemeğini de A santrali personeli ile birlikte yiyecek. 
Bakan Yıldız, daha sonra Afşin ilçesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü Afşin İçme Suyu Şehir Şebekesi ve İhale Hattı Projesinin temel atma törenine katılacak. Bakan, buradaki törenin ardından Elbistan-Nurhak Yolu 5. Kilometre'de yapılacak olan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) temel atma törenine katılacak. Buradan Elbistan'a geçecek olan Yıldız, Elbistan Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra da Gençlik Merkezi Futbol Sahası'nda AK Parti Elbistan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvasının törenine katılacak.
Partisince Elbistan Kale Restorant'ta onuruna verilecek olan akşam yemeğine de iştirak edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yemeğin ardından da karayolu ile memleketi Kayseri'ye geçecek.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER