PFDK KAHRAMANMARAŞSPOR'A CEZA VERDİ

KMS'YE 4 BİN TL, ŞİRİN'E 1 MAÇ VE BİN 500 TL CEZA

PFDK KAHRAMANMARAŞSPOR'A CEZA VERDİ

 Sezonu tamamlayan Kahramanmaraşspor ile ligde son hafta maçını oynayacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza kesildi.

PFDK, önceki gün toplanarak gündemindeki dosyaları görüştü. Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Trabzonspor, Kayserispor, Antalyaspor, Albimo Alanyaspor, Bucaspor, Manisaspor, Altay, Göztepe, Kahramanmaraşspor, Tepecikspor, Tarsus İdmanyurdu, Ofspor, Centone Karagümrükspor, Turgutluspor, Tokatspor, Çorum Belediyespor, Şekerspor, Erzincan Refahiyespor, Eyüpspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Sancaktepespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor, Osmanlıspor ve Adanaspor ile ilgili dosyaları görüşen kurul, çeşitli cezalar yağdırdı.
KMS'YE OLAYLAR NEDENİYLE 4 BİN TL
PFDK, Kahramanmaraşspor'un son haftada 5-2 yenerek ligde Pazarspor maçında taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 4 bin TL para cezası uyguladı. Karar şöyle:
" KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. Kulübünün, 03.05.2015 tarihinde oynanan KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. - PAZARSPOR Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına"
TAYFUN ŞİRİN'E MAÇ VE PARA CEZASI
Öte yandan, bu hafta sahasında son hafta maçını oynayacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Tayfun Şirin'de Kayseri Şekerspor maçındaki eylemleri nedeniyle maç ve para cezasına çaptırıldı. Karar şöyle:
"KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü antrenörüTAYFUN ŞİRİN'in, 03.05.2015 tarihinde oynanan KAYSERİ ŞEKERSPOR - KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına"
Kurulun verdiği cezalar arasında tribün kapatma, hak mahrumiyeti, para cezası ve seyircisiz oynama cezaları da bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER