SPORCU DOSTU BAŞKAN

BAŞKAN ÇELEĞEN SPORCULARA FORMA DAĞITTI

SPORCU DOSTU BAŞKAN

  











SPORCU DOSTU BAŞKAN

BAŞKAN ÇELEĞEN SPORCULARA FORMA DAĞITTI

Ekinözü Belediyespor Kulübü Oyuncularına Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ekinözü Kaymakamı Cüneyit Caner, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ve daire amirlerin katılımları ile forma dağıtımı yapıldı.

 

Her zaman spora ve sporcuya verdiği değeri gösteren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Çalışmaları yerinde takip ederek geleceğin genç sporculara forma dağıttılar.  Ekinözü Belediye Spor Kulübünde oynayan tüm sporcuların ileriki hayatlarında başarılı bireyler olarak yetişmesi temennisinde bulundu. Çocukların donanımlı ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde sporun önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Başkan Çeleğen Ekinözülü gençlerin futbola ilgisinden oldukça memnunuz bugün futbolcularımıza şort ve forma dağıttık dedi.


 

Ekinözü'nde sporun gelişmesi, gençlerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde spor yaparak geçirmesinin sağlanması için kulübe her türlü desteği sağlayacaklarını açıkladı. Kulüp ilçede futbolun fitilini ateşlediklerini ifade ederek mart ayında başlayacak müsabakalara antrenör ile hazırlandıklarını ve ligde başarılı bir sezon geçirmeyi planladıklarını aktardı.

Başka amaçlar için kullanımı da engellendi

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana yapılmış ve yapılması planlanan yatırımların en aktif ve verimli şekilde kullanımını sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Çeleğen  , “Kamu kaynaklarımız dar, elimizdekileri iyi kullanmamız lazım bende eskiden Belediye spor Kulübünde oynadım diyerek bir süre gençlerle futbol maçı yaptı.  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER