KAYMAKAMLIK KONUT İNŞAATI DEVAM EDİYOR

OKUMUŞ, TÜRKOĞLU İLÇESİNE BÜYÜK BİR MEYDAN KAZANDIRACAĞIZ

 KAYMAKAMLIK KONUT İNŞAATI DEVAM EDİYOR















 KAYMAKAMLIK KONUT İNŞAATI DEVAM EDİYOR
OKUMUŞ, TÜRKOĞLU İLÇESİNE BÜYÜK BİR MEYDAN KAZANDIRACAĞIZ

Türkoğlu ilçesi TOKİ tarafına iki dönümlük alana temeli atılan Kaymakamlık lojmanı inşaatı aralıksız olarak devam ediyor. Türkoğlu Belediyesi’nin ‘Kent Meydanı Projesi’ içerisinde yer alan Kaymakamlık lojmanının yıkılacak olmasından dolayı Kaymakamlık ile yapılan protokol gereği yeni lojmanı yapımı inşaatına başladı.



Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti; “Kaymakamlık lojmanımızın inşaatına başlandı. Bu lojmanı bizim daha önceki meydan projesi kapsamında yapıyoruz. Meydan içerisine şuandaki kaymakam beyin lojmanı girdiğinden dolayı yaklaşık bir yıl öncesinden çalışmalara başlandı.


Sayın Başbakanımızın da onayı ile takasımız onaylandı.Kaymakam Beyin lojmanının yerine TOKİ tarafına iki dönümlük alana yeni lojman başlandı. 4 ay sonra bittiği takdirde kaymakam beyin lojmanını buraya taşıyacağız. Meydan içerisinde kalan lojmanı da yıkıp meydana katacağız; biliyorsunuz Türkoğlu’nda büyük bir meydan çalışmamız var yaklaşık 90 adet dükkan, belediye binası, kaymakam beyin lojmanı, hakim savcıların lojmanı ve hükümet konağını yıkarak büyük bir meydan projesine bir buçuk yıldan beri çalışıyoruz.


Bu kapsamda da kaymakam beyin lojmanını da ilçemizdeki TOKİ mevkiinde güzel yere yapmaya başladık. İnşallah Mayıs-Haziran gibi bittiği takdirde Kaymakam Beyi lojmanının eski yeri yıkarak meydan projesine katacağız. Türkoğlu halkımıza hayırlı olsun.diyerek konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER