BAŞKAN OKUMUŞ, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

TÜRKOĞLU'NDA DERE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN OKUMUŞ, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ













BAŞKAN OKUMUŞ, DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
TÜRKOĞLU'NDA DERE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçenin en prestijli projelerinden olan dere ıslahı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.


Başkan Okumuş konuşmasında;Türkoğlu ilçemizin güzel ve en prestijli projelerinden biri olan dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının inşaatındayız.Bir yıldan bu yana çalışmalarımız devam ediyor,bittiği taktirde Türkoğlu’muzun gezinti alanları,yürüyüş ve bisiklet yolları,yeşil alanlar,kafeteryaların bulunduğu,yayan yürüyüş alanlarının bulunduğu çok güzel bir mekan haline gelecek.


Eski belediye ve yeni belediye arasındaki yaklaşık iki kilometrelik gidiş iki kilometre geliş alanda,derenin bir tarafını trafiğe kapatarak insanların oturacakları dinlenecekleri bir mekan haline getiriyoruz. Daha önce bu dere üzerinde hiç köprü yoktu, şuan ise 4 adet köprü yapıldı yaklaşık 2 trilyonluk dere çalışması yapıldı.


Bu çalışmalarından dolayı (DSİ) Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.Sağ tarafını 12 metre genişliğinde yol açtık, taş duvarlarla ördük,güzel hale getiriyoruz,inşallah dereye bakan evlerimizin de restorasyon çalışmalarını yapıp beyaza boyayacağız ,gece aydınlatma çalışmaları ile beraber Türkoğlu’muza güzel bir alan,güzel bir rekreasyon çalışması kazandıracağız.Bulunduğumuz alanda çalışmaların bir çoğu bitti.2016 yılı için eski belediyenin alt tarafından Adana yoluna kadar olan iki kilometrelik kısımda da inşallah ıslah çalışmaları devam edecek,diyerek konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER