SP SEÇİM STARTINI VERDİ

TÜTEN, MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARA GELMELİ

SP SEÇİM STARTINI VERDİ

 Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu, teşkilat çalışmaları kapsamında Afşin'de partililerle buluştu.

Afşin Anadolu Gençlik Derneği Binasında düzenlenen toplantında konuşma yapan Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, "Bu seçimlerde kesinlikle milli görüş iktidara gelmeli ve parlamentoda söz sahibi olmalıdır ve ülkemizin derdiyle dertlenmelidir."dedi
Saadet Patisinin genel seçimlere hazırladığını söyleyen İl Başkanı Tüten, "Saadet Partisi olarak önümüzdeki genel seçimlere hazırlanıyoruz ve bu çerçevede ilçelerimizi ziyaret ederek kongrelerimiz için tarih bekliyoruz. En kısa zamanda ilçe kongrelerimizi gerçekleştirip seçim için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel seçimlerde güzel insanlarımız ülkemizi kimin yöneteceğinin kararını verecek ve seçimini yapacak. Bu seçimlerde kesinlikle milli görüş iktidara gelmeli ve parlamentoda söz sahibi olmalıdır ve ülkemizin derdiyle dertlenmelidir. Bizim gayemiz milletimize, Kahramanmaraş'a ve Afşin'imize hizmet etmektir. Saadet Partisi olarak seçim startını verdik. Afşin'de Saadet Partisi İlçe Başkanımız Yusuf Doğan'la ve üyelerimizle bir araya geldik. Afşin'de bir istişare toplantısı düzenleyerek kongre tarihimizi 25 Ocak olarak belirledik ve genel seçimlerde Afşin'de Saadet Partisi olarak başarılı bir oy oranına ulaşmak için  yol haritamızı belirledik. 25 Ocak 2015 tarihinde Saadet Partisi Afşin İlçe Konsersini gerçekleştireceğiz. 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde tüm Afşinlilerden, Kahramanmaraşlılardan ve tüm Türkiye'den destek bekliyoruz."açıklamasında bulundu.
Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu, " Saadet Partisi olarak bizim amacımız ülkemizi ve Kahramanmaraş'ı yeniden milli görüşle tekrar tanıştırmak ve milli görüşü tekrar iktidar yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda Afşinli vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Afşin'in tekrar milli görüşle tanışmasını ve ayağa kalmasını istiyoruz. " şeklinde konuştu.
Önümüzdeki Ocak ayına kadar Kahramanmaraş ve ilçelerimizin bütün kongrelerinin tamamlanacağını ifade eden Emiroğlu, "2015 genel seçimlerine Saadet Partisi olarak halkımızın da desteğiyle hazır ve güçlü bir şekilde gireceğiz. İslam coğrafyası şuanda hak etmediği bir zaman yaşanmakta ve bu duruma kayıtsız kalınmaktadır. Bütün Müslümanlar birlikte hareket ederek bu olumsuz ve çirkin gidişata dur diyebilirler. Bu durumu bertaraf edecek gene Türkiye Cumhuriyetidir. Bütün İslam alemi bizim gözümüzün içine bakıyor ve bizlerden yardım talep etmektedirler. Bütün Müslümanların insanca yaşamalarını temin edecek milli görüştür ve milli görüşü temsil edenlerdir. İslam devletleriyle tüm dünyada birlikte hareket ederek çok kısa zamanda arzu edilen noktaya geleceğimizi biliyoruz. Milli görüşün tekrar iktidara gelmesi mutlak suretle şarttır. "dedi.
Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER