KARDEŞ OKUL KAYNAŞMASI

ÜNGÜT ORTAOKULUNA ZİYARET

KARDEŞ OKUL KAYNAŞMASI

 Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Özel Beyza Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri Onikişubat İlçesi Üngüt Ortaokulunu ziyaret ederek kardeş okul kaynaşmasını gerçekleştirdiler.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Özel Beyza Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri Sosyal Faaliyet kapsamında İngilizce Öğretmeni Semra Ceyhan, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nermin Gökdoğan ve Fen  Bilimler Öğretmeni Safiye Şerefoğlu başkanlığında 3 şubeden oluşan  7. Sınıf öğrencileri Üngüt Ortaokulunu ziyaret ederek kardeş okul öğrencilerine çeşitli kırtasiye malzemesi hediye ettiler.
Misafir öğretmenler ve öğrenciler Okul Müdürü İsmail Kazancı ve yardımcısı Lokman Halil tarafından karşılandı. İki okulun öğrencilerinin kaynaşması anlamlı ve görülmeye değerdi. Tanıştılar, birlikte sohbet ettiler ve fotoğraf çektirdiler.
Okul Müdürü İsmail Kazancı misafir eğitimci ve öğretmenle bu duyarlılık ve örnek davranıştan dolayı teşekkür etti. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Özel Beyza Ortaokulu 7.sınıf öğrenciler ve öğretmenleri kardeş okulu kendi okullarına davet ederek mutlu bir şekilde okullarına döndüler.
Haber: Arzu SEVİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER