OKUMUŞ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN OKUMUŞ, TÜRKOĞLU’NUN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

OKUMUŞ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısı ile Basın mensupları ile bir araya geldi. 

Başkan Okumuş, Türkoğlu'nun eski Türkoğlu olmadığını yapılan çalışmalarla çok büyük bir ilçe konumuna geldiğini belirterek, 2015 yılı içerisinde yapacakları çalışmalarla Türkoğlu ilçesinin çehresini değiştireceklerini söyledi. 
2 dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Okumuş, Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olması dolayısı ile Mart 2014 yılında yapılan seçimle de yine Ak Parti'den Türkoğlu Belediye Başkanlığını seçildiğini belirTTİ.  Okumuş, Türkoğlu ilçesinin eksikliklerini bildiklerini ve çalışmalarını da bu yönde  yürüttüklerini söyledi. 
Türkoğlu'nu Kahramanmaraş'ın gözde ilçesi haline getirmek için düğmeye bastıklarını aktaran Okumuş, bu kapsamda çok özel projeler hazırladıklarını anlattı. Kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal ve kültürel projelerin ağırlıklı olduğu hizmetler hakkında bilgiler veren Okumuş, "Belediyemizin sahip olduğu tüm kaynakları, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte imkanları en etkili ve verimli bir şekilde kullanmak için plan ve proje içerisinde çalışmalar oluşturduk" dedi.
İLÇEMİZDE,ARTIK ÇAMURLU,BOZUK VE TOZLU YOL KALMAYACAK
Belediyeye parke üretecek makina aldıklarını belirten Okumuş, Türkoğlu belediyemize yeni aldığımız parke makinası şuan ilçemize ait olan Kum Ocağına getirilmiştir. İstanbul'dan 7 tırla getirdiğimiz makina Günlük seri üretimde yaklaşık 3000 metrekare parke üretecek olan makinamız. yaklaşık 1 aya kadar kurulum aşaması bitip üretim aşamasına geçecektir. İlçemizde ve mahallelerimizde en kısa zamanda tozlu, bozuk ve çamurlu yol bırakmayarak, hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız. Yapılan yatırım, hem istihdam hem hizmet hemde ilçe vatandaşının kendi ihtiyacını ucuz yoldan karşılayabileceği ve belediye ye ek gelir getirecek bir yatırım. Fabrikamız şimdiden Tüm ilçemize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
İLÇEMİZE SOSYAL TESİSLER KAZANDIRACAĞIZ
Halkımızın sosyal yaşamını renklen-dirmek, aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için mahallelerimize soysal tesis projelerini hizmete açacaklarını belirten Başkan Okumuş, "İlçemiz birkaç yıl içinde bugünkü görünümünden çok daha farklı bir görünüme kavuşturmayı ve halkımızın yaşanabilir, sağlıklı, ferah bir ilçe haline getirmek bizim tek hedefimizdir. İlçemize Organize Sanayi, Lojistik Merkezi, spor kompleksi projelerimizi de hayata geçireceğiz" dedi. 
DAR YOLLAR GENİŞLETİLECEK
Öte yandan Okumuş, Türkoğlu ilçesine bağlı köylerin yol genişletme ve asfalt serim işlerinin de bu yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı sözünü de aldıklarını söyledi. 
Toplantıya Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ve   Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcıları'nın yanı sıra Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı,  ve  şehirde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER