ARIKAN, MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

YA BİRLİKTE HAREKET EDELİM, YA DA EVİNİZDE OTURUN

ARIKAN, MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

 Ülkücü camiasının önde gelen isimlerinden biri olan Muharrem Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanlığına aday olduğunu açıklayarak, kimsenin algı operasyonundan siyaset yapmaması gerektiğini söyledi. 

MHP İl binasında düzenlediği basın toplantısı ile MHP İl Başkanlığına aday olan Muharrem Arıkan,  25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan Kahramanmaraş İl Kongresinde delegelerin kime oy vereceğini çok iyi bildiğini söyledi.  
Arıkan,  "Hiçbir dönemde makam mevki talebim olmadı, bazı dönemlerde sıkıntılı dönemler olduğunda da yine niyetlendik bu göreve, fedakarlık yaptık geri çekildik, yönetimlerde yer alarak bu partimize davamıza faydalı olmaya çalıştık, Mahalli seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatımızla çalışmalarımızı devam ettirdik, Mahalli seçimlerde Teşkilatımızda kırgınlıklar, dargınlıklar olduğunu hissettik, burada bir büyük bir abi   gibi durarak küskünlükleri de ortadan kaldırarak bu teşkilatımızı zaten Kahramanmaraş'ta ana muhalefeti olan partimizi artık iktidar etmek.  Bunu Kahramanmaraş'ta başlatarak Türkiye geneline yayarak artık MHP'nin iktidar zamanının geldiğini düşünerek bir mücadeleye karar verdik. Bu mücadele de bir slogan koyduk,  "Birlikte yönetim"  Bir araya gelerek bu partiyi birlikte yöneteceğiz. O makamda oturarak değil, bütün arkadaşlarımızla bir araya gelerek kararlarımızı hep birlikte alacağız, hep birlikte yöneteceğiz.  Partimizin dışında köşede bucakta partimizin dışında kimsenin siyaset yapmasını arzu etmiyoruz. Çok açık ifade ediyorum, gerekirse tüm arkadaşlarımızı tek, tek davet edeceğiz.  
Gerekirse tek, tek ayaklarına gedeceğiz. Ya hep birlikte hareket edeceğiz yada genel başkanımızın dediği gibi "Ya hep birlikte birlik beraberlik içerisinde bu partiyi yönetelim, yada gidip evinizde çoluğunuzla çocuğunuzla oturun"  dedi. 
Bu adaylığım konusunda hiçbir çıkar ve şahsi beklentim yok, benim amacım partiye hizmet etmek diyen Arıkan, 46 yıldır verdiğim mücadele uğruna, bir son nokta olarak belirmek istiyorum. Siyaseti böyle tamamlayıp bize ihtiyaç duyulduğunda bir abi olarak her zaman yanlarında olmak üzere ölünceye kadar hizmet etmek. Ben siyasette bu şekilde mücadele vereceğim" dedi. 
Yöneticilik anlamında büyük bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Arıkan, bu partinin geleceğine yetişmiş gençler bırakarak, bir aydınlık bir sayfa açmak istiyoruz. Ortaya çıkış sebebim bu. Bu noktada  dava arkadaşlarımızın delegelerimizin sağ duyulu hareket edeceklerinden eminim, hiç kimse algı operasyonuna girişmesin. Benim delegelerimi hiç kimse aldatamaz, çünkü onlar dava mensubudur, doğru ne ise onlar mutlaka bulacaktır" dedi.
Toplantıya, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci, MHP Dulkadioğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Neslihan Kocanergiz, MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker ve bir çok partili katıldı. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER