MURAT KEKİLLİ, AK GENÇLERİ COŞTURDU…

KEKİLLİ HAYRANLARINA UNUTULMAZ BİR ECE YAŞATTI

MURAT KEKİLLİ, AK GENÇLERİ COŞTURDU…

 AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gençlik şöleninde Sanatçı Murat Kekilli, Kahramanmaraşlılara unutulmaz gece yaşattı. 

Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması Kıbrıs Meydanındaki Kent Park'ta gerçekleşirken, buluşmaya yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Konser alanını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve İl Başkanı Metin Doğan, kısa bir süre konseri dinledikten sonra ayrıldı.
"UNUTAMAM SENİ" İLE BAŞLADI
 
Kıbrıs Meydanında Düzenlenen AK Parti "Gençlik Şöleninde Murat Kekilli konserine "Unutamam Seni" şarkısıyla başlayan Murat Kekilli en çok sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçı Murat Kekilli, "Bugüne kadar medeniyetimizin başına gelmiş en nadir insanlardan biridir" diyerek AK Parti'ye övgüler yağdırdı.
Muhalefet parti liderlerine "Salama yapıyorlar" diyerek göndermeler yapan Kekilli "Ben de artık sağlayacağım. Asgari ücreti 10 Bin TL yapacağım. Ne de olsa açık artırmaya çıktı. Kahramanmaraşlılar unutmadan mazotu ben de 1 TL yapacağım. Ülkenin haline her şeyi salıyorlar ama. Osmanlı yedi düveli rahatsız eden bir kelimedir. Çünkü hakkaniyetten, doğruluktan, dürüstlükten ve özgürlükten küresel güçler rahatsız olur. Emperyalistler rahatsız olur. Sömürücüler böyle bir şeye razı olmazlar. Çünkü Osmanlı ruhu dirilirse dünya kurtulur" şeklinde konuştu.
"2. Abdülhamit'ten sonra gelmiş en yetenekli insanlardan biridir" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na övgüler yağdıran sanatçı, "Bugüne kadar medeniyetimizin başına gelmiş en nadir insanlardan birisidir. Bunlar, Müslümanlara umut verdi.  Suriyeli kardeşlerimize sahip çıktı. Bunun neyi kötü acaba? Mazlumların gülen yüzüdür bu insanlar. Ama bazıları var, Suriyeli kardeşlerimizi ölüme göndermek istiyorlar. Kısa zaman da kendileri gidecek" dedi. 
Murat Kekilli; "Osmanlı yedi düveli rahatsız eden bir kelimedir. Çünkü hakkaniyetten, doğruluktan, dürüstlükten ve özgürlükten küresel güçler rahatsız olur. Emperyalistler rahatsız olur. Sömürücüler böyle bir şeye razı olmazlar. Çünkü Osmanlı ruhu dirilirse dünya kurtulur Mısır, Suriye ve diğer ülkeler gibi karışıklığa sebep vermeden ülkeyi derleyip, toparladı, kaosa götürmedi. Ülkeme, vatanıma, milletime zeval gelmesin diyorum ve bîtaraf olan bertaraf olur. Ülkem yıkılırken, vatanım elden gidip, bayrağım indirilirken tabii ki taraf olacağım. Mısır'da, Suriye'de, Filistin'de zulüm olurken, tabii ki taraf olacağım" dedi.
Konsere katılan gençleri kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman coşturan Kekilli, şarkı aralarında sahneden seyircilerle sohbet etti ve hayranları ile özçekim (selfie) yaptı. Konsere gelenler "Bu Akşam Ölürüm" şarkısını ısrarla isteyince, "Yaşamak için çok sebep var" diyen Kekilli, "Uğruna öleceğimiz şeyler de vardır; bayrak uğruna ölünür, vatan uğruna ölünür. Bu değerlerimiz uğruna ölen şehitlerimize de selam olsun, mekânları cennet olsun" dedi.
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER