KAHRAMANSARAYSPOR PLAY-OFF’A GALİBİYETLE BAŞLADI

GÜRKAN 12 MAÇTA 27 GOL ATTI

KAHRAMANSARAYSPOR  PLAY-OFF’A GALİBİYETLE BAŞLADI

 

Kahramanmaraş Büyükler Ligi 2. Amatör Küme Play-Off müsabakaları start alırken; ligin iddialı ekiplerinden Kahramansarayspor, ilk maçından galibiyetle ayrıldı.
2 grupta oynan ve ilk 3 sırayı alan takımların play-offa yükseldiği ligde 6 takım play-ofta 1. Amatör Kümeye yükselmek içim mücadele ediyorlar. İlk haftaki play-off maçında Pazar günü Kahramansarayspor, Ekberoğlusporla karşılaştı. Batıpark futbol sahasında oynanan maçta Kahramansrayspor maçtan 5-2 galip ayrıldı.
Daha maçın 3'üncü dakikasında Gürkan Altun ile 1-0 öne geçen sarı kırmızılı ekip, maçın 5'inci dakikasında Ahmet Ceren'in beraberlik golüne engel olamadı ve durum 1-1'e geldi. Bu dakikadan sonra rakip kaleye gol bulmak için yüklenen Kahramansarayspor, Gürkan Altun'un 7, 16 ve 44'üncü dakikalarda goller bularak maçın ilk yarısını 4-1 önde kapattı.
Maçın İkinci yarısında da 4-1'liğin avantajıyla çıkan ligin iddialı ekiplerinden Kahramansarayspor, 49'uncu dakikada Gürey Altun ile bir gol daha bularak maçta durumu 5-1'e getirdi. Maçın 80'inci dakikasında Ekberoğluspor Turgay Bodur, bir gol bularak farkı 3'e indirdi ancak bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Kahramansarayspor maçtan 5-2 galibiyetle ayrılarak play-off'un ilk maçına 3 puanla başladı.
GÜRKAN 12 MAÇTA 27 GOL ATTI
Kahramansarayspor Ekberoğlu maçında Kahramansarayspor'un genç futbolcu Gürkan Altun, takımı adına 5 gol atarak takımın galip gelmesinde büyük rol oynadı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Genç futbolcu Gürkan, bu sezon Kahramansarayspor formasıyla çıktığı 12 maçta 27 gole imza attı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER