MAHİR ÜNAL AÇIKLADI

BAŞLADIĞIMIZ YATIRIMLARI TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

MAHİR ÜNAL AÇIKLADI

 AK parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Bizim arzumuz arkadaşlarımızla birlikte 4 yılda burada takip ettiğimiz, başladığımız yatırımları tamamlamaktır. 2016’da, 2017’de, 2018’de, 2019’da Kahramanmaraş’a verdiğimiz bütün sözleri tutup, tamamlayıp, ondan sonra alnımızın akıyla hemşerilerimizle helalleşmektir.” dedi. 

AK parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, 2015 genel seçimleri yaklaşırken, başka bir ilden aday olacağı yönünde ortaya atılan söylentilere, “Bizim arzumuz nedir? Bizim arzumuz arkadaşlarımızla birlikte 4 yılda burada takip ettiğimiz, başladığımız yatırımları tamamlamaktır. 2016’da, 2017’de, 2018’de, 2019’da Kahramanmaraş’a verdiğimiz bütün sözleri tutup, tamamlayıp, ondan sonra alnımızın akıyla hemşerilerimizle helalleşmektir” dedi.
Kahramanmaraş’ta bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Ünal, gazetecilerin milletvekilliği adaylığı ile ilgili sorularını cevaplandırdı.
  Gazeteciler tarafından, 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinde başka bir ilden aday olacağı, Kahramanmaraş’tan aday olmayacağı yönünde spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine Ünal, şunları söyledi:
“Bizler, bir parti disiplini içerisinde hareket eden insanlarız. Biz kurucu genel başkanımız ve şuanda cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk, bu milleti ayağa kaldırma yolculuğudur. Biz şimdi genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte bu yolculuğa devam ediyoruz. Partimiz bize hangi talimatı verirse biz o talimatı yerine getiririz. O yüzden bizim kalmak ya da gitmek gibi bir irademiz olmaz. Bize derler ki; ‘Maraş’a git Maraş’ta çalış’, gelir çalışırız, ‘başka bir yere git orada çalış’, oraya gider orada çalışırız. Ama bizim arzumuz nedir? Bizim arzumuz arkadaşlarımızla birlikte 4 yılda burada takip ettiğimiz, başladığımız yatırımları tamamlamaktır. 2016’da, 2017’de, 2018’de, 2019’da Kahramanmaraş’a verdiğimiz bütün sözleri tutup, tamamlayıp, ondan sonra alnımızın akıyla hemşerilerimizle helalleşmektir.”
Gazetecilerin, “2015 yılında yeniden aday olacak mısınız?” yönündeki sorusuna ise Ünal, “Biz buralıyız bir yere gitmiyoruz. Kahramanmaraşlıyız” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER