K.MARAŞSPOR’LU FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ VERİLDİ

TARAFTARLARIN ONURSAL BAŞKANI FİKRET FINDIK, BİZ BİR AİLEYİZ

K.MARAŞSPOR’LU FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ VERİLDİ

 SPOR-TOTO 2. lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve bu sezon bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan Kahramanmaraşspor, Tepecikspor maçını bir çıkış maçı olarak görüyor.   Taraftarların Onursal Başkanı Fikret Fındık, Bu hafta sonu kendi sahalarında oyna-yacakları Tepecikspor maçını kazanıp kendi sahasında maç kazanamama  şansızlığını kıracaklarını söyledi. 

Kahramanmaraşspor yönetimi teknik heyeti ve futbolcular akşam yemeğinde biraraya geldi. 
Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Gündeşli  tarafından bir lokantada verilen yemeğe Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan katılmazken, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve tribün liderleri katıldı. 
KAHRAMANMARAŞSPOR İSTENİLEN NOKTAYA 
GELECEK
Moral yemeğinde konuşan Taraftarların Onursal Başkanı Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor Yönetiminde adam gibi adamların olduğunu ifade ederek, Bu yönetimin Kahramanmaraşspor'u istenilen noktaya getireceğini söyledi. 
Kahramanmaraşspor'un son maçlarda güzel futbol oynadığını ifade eden Fındık, Ligde şu an 7 puanla en alt sırada yer aldığını kendi sahasında bu sezon hiç puan alamadığını, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Tepecikspor karşısında bu şansızlıklarını kıracaklarını  söyledi. 
SADECE 
KAHARMANMARAŞSPOR SEVGİSİ İLE HAREKET ETTİ
Taraftarların Onursal Başkanı Fikret Fındık, konuşmasına şu şekilde devam etti:  "Bu akşam burada bir araya gelmemize vesile olan değerli kardeşim Hacı Gündeşli'ye, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır kendisiyle birlikte Kahramanmaraşspor yönetiminde yer aldık. Bugün bu anlamlı günde bizleri vesilesiyle bir araya getirdi. Bu değerli kardeşimizden sizlere bahsetmek istiyorum. Yıllarca bu takıma emek vermiş ve bu camianın içinde bulunmuştur. Hiçbir menfaati olmadan yalnızca Kahramanmaraşspor sevgisi ile hareket etmiştir." Dedi.  
ORTADA BİR GERÇEK VAR VE LİGDE SON 
SIRADAYIZ
Futbolcuların yorucu bir deplasmandan geldiğini  ifade eden Fındık,  "Orada oynadığınız futbol göz kamaştırdı. Gerçekten çok iyi bir iş çıkardınız. Bu çıkışınız ileriki maçlara da yansır. Bundan hiçbir şüphem yok. İzmir deplasmanın da oynadığınız futbol sezonun en iyi futbolu hepinize teşekkür ediyorum. Ama göz önünde bir gerçek var ki oda, ligde son sıra da olduğumuzdur. Bir an önce bu durumdan silkinip kurtulmalıyız. Hepinizi canı gönülden destekliyoruz." 
LİGİN İLK YARISINDA 12-13 PUANA İHTİYACIMIZ VAR
 "Yıllarca benim bu camia içinde yapmadığım görev kalmadı" diyen Fındık, " Şunu belirtmek isterim ki ilk defa bu yıl adam gibi adamlarla yönetiliyorsunuz. Gerçekten son derece fedakar ve başarınız için hiçbir şeyden çekinmeyen insanlar. Bu fedakarlıklara karşılık yapmanız gereken şey ise, Altay maçın da gösterdiğiniz fedakarlığı Tepecik spor maçında da göstermeniz. Lig bitmeden 12-13 puana ihtiyacımız var. Bunları burada konuşmak doğru olmaz gibi gözükse de yabancı olan kimse yok. Basından tutun da diğer herkese kadar biz burada bir aileyiz." ifadelerini kullandı. 
BU BİR HASTALIKTIR
Kendisinin 6 yıldan bu yana bu camianın içerisinde olduğunu belirten Fındık açıklamalarına şöyle devam etti: "Başkan da burada yokken ben bir anekdotumu anlatayım. Şeytanın bacağını kıralım. Biz geçen gün valinin yanına çıkmıştık. Vali bey soruyor kaç yıldan beri bu işi yaptığımız. 'Ben 6 yıldır bu camianın içindeyim' dedim. Vali dedi ki 'ya bu camianın içinde 6 yıl kalınır mı ne yaptın sen çoluğun çocuğun yok mu senin' dedi. 'Bu bir hastalıktır kaldım dedim. Ama başkanım bu sene bırakacaktım' dedim. 'Neden bırakmadın' dedi. 'Çünkü  çok kıymetli bir başkan şuan devraldı ve onun yanında yer almamak olmazdı dedim" dedi.  Haber: Ali ERVAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER