AMATÖR TAKIMLARA MALZEME YARDIMI

OKAY, GENÇLERİN HAYATLARINI SPORLA DÜZENLEYEBİLİRİZ

AMATÖR TAKIMLARA MALZEME YARDIMI

 Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. 

Özelikle  gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve spora olan alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 10 spor kulübüne forma, antrenman tişörtü, krampon ve tekmelikten oluşan malzme yardımında bulunuldu. 
Geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan Gençlik Merkezinde düzenlenen törene  Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, 
Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ergün Önal, Dulkadiroğlu Belediyesi Sınırları içerisinde faaliyet gösteren  Kulüp Başkanları ve sporcular katıldı. 
 Hem kulüplere hem de sporculara hediyeler ve spor malzemelerinin ıtıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, 
"Sporun ve sporcunun toplum hayatındaki yerini çok iyi biliyoruz. Gençlerin hayatlarını sporla daha kolay düzenleyebiliriz. Bunların hepsi hem topluma faydalı hem de gençlerimizi şekillendirmek açısından daha kolay yöntemlerdir. Belediyemiz sosyal destek platformunda bu tür faaliyetleri desteklemeyi önemsemektedir. Belediyemiz bu alanda gelen destek taleplerini geri çevirmemekte olumlu cevap vermektedir. Bizim bu karınca kararınca yapmış olduğumuz yardımlar umarım Kahramanmaraş  sporuna faydası olur." dedi. 
Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ergün Önal da yaptığı konuşmasında,  Bugün malzemelerini alacak kulüpler adına hepimiz sevinçliyiz. Bu konudaki hassasiyetleri için  sayın Necati Okay'a şahsım ve kulüplerim adına teşekkür ediyorum. Bu yardımların  yeterli olmadığını ben de sayın başkanımda farkındayız. Çünkü her geçen gün artan kulüp sayısına karşın tesisler yeterli değil. Zaten malumunuzdur pek çok kulübün kendi tesisi  bile bulunmamakta. Sezonumuz önümüzdeki hafta başlıyor. Yardımların bugüne denk gelmesi de bu yönden ayrı bir güzellik. İnşallah bu aldığımız malzemelerin seneye de artarak devam etmesidir tesellimiz. Belediyemiz bu sene çeşitli sebeplerden dolayı fazla destek çıkamasa da seneye sayın başkanın pek çok konuda desteğini istiyoruz." 
Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği Başkanı Sait Kılıçsallayan ve Bisiklet takımı sporcularından Türkiye ve Balkanlar 3.’sü Veysel Gülmez’e gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür belgesi verildi. Daha sonra, Belediye Başkanı Necati Okay tarafından amatör futbol kulüpleri Başkanlarına malzemeler teslim edildi. dedi. Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER