SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ AŞURE DAĞITTI

HAZIRLANAN AŞURE VATANDAŞLARA İKRAM EDİLDİ

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ AŞURE DAĞITTI

 Muharrem ayı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta çeşitli kurum, kuruluş ve esnaf örgütleri tarafından aşure şöleni düzenleniyor. Bunlara bir yenisi daha bugün SGK İl Müdürlüğü tarafından eklendi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, hazırlattığı aşureyi öğle saatinde personeline, davetlilere ve çevre sakinlerine dağıttı.
 Muharrem ayı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta çeşitli kurum, kuruluş ve esnaf örgütleri tarafından aşure şöleni düzenleniyor. Bunlara bir yenisi daha bugün SGK İl Müdürlüğü tarafından eklendi. Dulkadiroğlu İlçesi Mehmet Akif Mahallesinde bulunan SGK Kahramanmaraş İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan aşure, bugün öğle saatlerinde dağıtıldı. Bir kazan olarak kaynatılan ve 20 çeşit baharat ve gıdadan oluşan aşure, çok kısa zamanda tüketildi.
 SGK’nin aşure etkinliğine İl Müdürü İsmail Balakan, İl Müdür Yardımcıları, SGK Üst Düzey Yöneticileri, SGK Personeli, çok sayıda davetli ve çevre sakinleri katıldılar. Aşurede duayı Şevket Bozdağan hoca yaptırdı.
 
GÜLMEZ EV EKİBİ SANDALYE BAĞIŞLADI 
Bu arada aşure sırasında örnek bir çalışma yapıldı. Kahramanmaraş’ta Mavi Kapak Kampanyasını yürüten Okul Kantin İşletmecisi Abdulkadir Gülmez, beraberinde getirdiği iki tekerlekli sandalyeyi SGK kurumuna hediye etti.
 Kurum çalışanlarının da destek verdiği mavi kapak kampanyasında alınan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtan Gülmez, SGK’nin aşure etkinliği sırasında iki sandalyeyi İl Müdürü Balakan’a teslim etti. Sandalyeler, kuruma gelen ve tekerlekli sandalye kullanma ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından kullanılacak. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER