KETEM'DEN TANITIM KOKTEYLİ!.

KOKTEYLİ, KEMAN DİNLETİSİ EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KETEM'DEN TANITIM KOKTEYLİ!.

 

Kahramanmaraş'ta Kanser Erken Tanı ve Eğitim Merkezi'nin (KETEM) Tanıtım Kokteyli, keman dinletisi eşliğinde gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren KETEM'i tanıtımı amacı ile düzenlenen tanıtım organizasyona Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Murat Coşkun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Dr. Semih Yancar, bazı daire amirleri ve KETEM kurmayları katıldı.
Tanıtım kokteylinde konuşan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yener, KETEM'de, 30 yaş ile 65 yaş arası kadınlara rahim kanseri, 40 yaş ile 69 yaş arasındaki kadınlara meme kanseri, 50 yaş ile 70 yaş arasındaki kadınlara ve erkeklere bağırsak kanseri taramalarına aralıksız devam ettiğini bildirdi.
Konuşmaların ardından Dr. Yener, davetlilere KETEM'i gezdirerek bilgiler verirken; konukların kanser taramalara kanser taramaları anlatıldı ve daha sonra da keman dinletisi eşliğinde kokteyl de kurumsal destek için tanıtım yapıldı. Bu arada, kurum bahçesinde açılan sergi de gezildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER