KASİAD AKADEMİ EĞİTİM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

KASİAD BAŞKANI ALİ ARPASATAN BİZİM ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İNSANA YATIRIMDIR.

KASİAD AKADEMİ EĞİTİM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Teknik Destek Programı kapsamında, KASİAD Akademi tarafından 20 Ocak Pazartesi günü başlatılmış olan "İnsan Kaynakları ve Performans Yönetimi" konulu eğitim semineri tamamlandı.
Bilgisayar Mühendisi Ufuk EVREN'in sunumunu yaptığı seminere, KASİAD'a üye işyerlerinden 20 katılımcı bir hafta süre ile devam etti.
Seminer sonrası katılımcılara Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği(KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN, DOĞOKA Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ertuğrul KAZANCI ile ASKON Danışmanlık Genel Müdürü Sefa ÖNGEL ve KASİAD Genel Sekreteri Ahmet GÖRGÜLÜ tarafından sertifikaları verildi.
Düzenlenen eğitim çalışması ile ilgili olarak kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN, "KASİAD AKADEMİ bu tür eğitim çalışmalarına ara vermeden devam edecektir, bizim öncelikli hedefimiz insana yatırımdır. Bununda formülü eğitimden geçmektedir. Mesleki bilgi ile donatılmış insanların işyerlerindeki başarılarının artarak devam edeceği inancımız gereği çalışanları her konuda bilgilendirmeyi aralıksız sürdürmek en büyük amacımızdır."dedi.
HABER MEREKZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER