KAHRAMANMARAŞ DİVA-SEN'DEN KURAN KURSLARINA ZİYARET

DİVA-SEN BAŞKANI KARAKKURT'TAN ÖĞRETİCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

KAHRAMANMARAŞ DİVA-SEN'DEN KURAN KURSLARINA ZİYARET

 Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası "DİVA-SEN" Kahramanmaraş Şubesi tarafından Osman Sadi Kazancı Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun  başarılı personellerine   teşekkür belgesi verildi.

DİVA-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt ve Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet Osman Sadi Kazancı Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek, burada başarılı çalışmalara imza atan ve diğer kuran kurslarına örnek olan 6 kurs öğreticisine  teşekkür belgesi hediye ettiler. 
Kuran Kursu Yöneticisi Necla Altun ve öğreticilerler bir araya gelen Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kursun, öğreticilerin ve öğrencilerin bir sıkıntısı olup olmadığı ve kursun gelecekteki projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. 
Ziyaretlere ilgili görüşlerini açıklayan  DİVA-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, Kurs yöneticisi ve öğreticilerin gayretleriyle kursun yanında bulunan 5 katlı binanın satın alınarak kursa kazandırılması için bir çalışma başlatıldığını öğrendik, arkadaşlarımızı bu fikirlerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz Diva-Sen olarak o binanın kursa kazandırılması için elimizden  gelen gayreti göstereceğiz. Ayrıca hayırsever vatandaşlarla da görüşüp yardımlarını isteyeceğiz." Dedi. 
DİVA-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, sendika olarak sık sık cami imamlarını, imam hatiplerini ve kuran kurslarını ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz, eksikleri varsa tamamlanması için gayret gösteriyoruz. Bu tür ziyaretlerimize devam edeceğiz, önemli olan çocuklarımızın iyi bir din eğitimi alması bunun için biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.  Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER