JANDARMA'DAN GÜVENÇER'E ZİYARET

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

JANDARMA'DAN GÜVENÇER'E ZİYARET

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından bir heyet, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıl Dönümü nedeniyle Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyareti yaptı. 

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 176. Yıldönümü nedeniyle Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. Beraberindeki heyeti Jandarma Yarbay Alper Kuşbaşoğlu, Jandarma Binbaşı Yıldırım Özbaş, Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Donbaloğlu, Jandarma Üstçavuş Canan Özdoğan ve Jandarma II. Kademe Uzman Çavuş Yusuf Karavar ile gelen İl Jandarma Komutanı Jandarma Albaş Coşkun Doğan, ziyaretlerinde Vali Güvençer'e çiçek takdim ederek, kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade Vali Güvençer, "176 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma teşkilatı, vatandaşların huzur içerisinde yaşaması, ülkede ve ilde düzenin sağlanması için önemli görevler üstlenerek nitelikli personeli, donanımı, disiplini ve üstün hizmet anlayışıyla görevini başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımızın yaptıkları başarılı çalışmaların devamını diliyor ve özel gününü kutluyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER