ASLAN YENİDEN START VERDİ

ASLAN YENİDEN START VERDİ

ASLAN YENİDEN START VERDİ

 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor çalışmalara yeniden start verdi.

2015-2016 Futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan Kırmızı-beyazlılar, yeniden çalışmalara başladı.Yaklaşık 17 gün boyunca kendi tesislerinde çalışma yapan ve daha sonra ise 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar ilinde 10 günlük bir kamp yapan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 26 Ağustos'ta şehre dönmüş ve futbolculara 3 günlük izin verilmişti.
Verilen 3 günlük iznin sona ermesi itibari ile geçtiğimiz Cumartesi günü tekrar kendi tesislerinde çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, 6 Eylül'de konuk edeceği rakibi Buğsaşspor maçına hazırlanıyor.
Teknik Sorumsu Erdal Alparslan nezaretinde çalışmalara başlanırken, futbolcuların oldukça moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğu gözlemlendi.Teknik Sorumlu Alparslan, Kahramanmaraşspor'un Lige hazır olduğunu belirtti.Yaklaşık 35 gündür bir çalışma dönemi geçirdiklerinin altını çizen Alparslan şöyle konuştu; 
"Takıma yeni sezonda sadece nokta transferler yapıldı. Birçok futbolcu zaten geçen yılki kadroda mevcuttu. Biz sadece eksik mevkilere transfer yaptık. Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle Afyonkarahisar kampındaki oynadığımız hazırlık maçları ile takımın nasıl bir ekip olduğunu gördüm. Biz takım olarak lig maçlarına hazırız. 6 Eylül'de kendi evimizde konuk edeceğimiz rakibimiz Buğsaşspor maçını yenerek Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz" 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER