FSKD'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ARSLAN FSKD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE BASIN SORUMLUSU OLDU

FSKD'DE  GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin (FSKD) yeni seçilen Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları, hafta sonunda Ankara'da yaptığı ilk toplantıda görev bölümünü gerçekleştirdi.

Ankara'da 13 Haziran 2015'te gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Akif Arslan'ın yaptığı 5. Olağan Genel Kurul'da FSKD Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu'na seçilen isimler, hafta sonunda Ankara'da bir araya geldi. Yol-İş Sendikası Toplantı Salonunda toplanan kurullar, kendi aralarında görev bölümü yaptılar. Yönetim Kurulu'nda genel başkanlığa beklendiği gibi Hüseyin Doğan seçildi.
Doğan, burada yaptığı konuşmada, kongre öncesinde yaşananları ayrıntılı biçimde anlatarak, kongre sürecinin sanıldığından daha sıkıntılı geçtiğini bildirdi. Şu andaki yönetim, denetim ve disiplin kurullarında 25 ili kapsayan bir kurullar zinciri oluşturduklarını belirten Genel Başkan Doğan, "Keşke İstanbul, Bursa, İzmir, Kocaeli gibi diğer illerimizde aramızda olsaydı, diyorum ama bu mümkün olmadı. Olamazdı da. Çünkü burası insanların kendini ispat etme yeri değildir. Burası derneğe hizmet edecek insanların yeridir" dedi.
İlk kez 2012 yılında göreve geldiklerinde Türkiye'de 53 ilde şubeleri bulunduğuna ve kendilerinin ilk dönemlerinde bu sayının 60'a ulaştığına dikkat çeken Doğan, "Son genel kurulumuzda bir ilimizde daha şube açma kararı almıştık. Böylece sayımız 61 oldu. Görev süremiz içerisinde mümkün olduğu kadar Türkiye'nin tüm illerinde teşkilatlanmayı hedefliyoruz. Biz yerimizde oturmadık, oturmayacağı ve saha komiserleri için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI
Hüseyin Doğan (Antalya), yönetim kurulu üyeleri tarafından ittifakla yeniden genel başkanlığa seçilirken; FSKD Genel Merkez Yönetim Kurulu'nda Mehmet Ali Bıyıklı (Trabzon) ve Abdullah Canbeyli (Şanlıurfa) as başkanlıklara, Kamil Mustafa Öncel (Mersin) ve Hasan Ciro (Gaziantep) da genel başkan yardımcılıklarına getirildiler.
Ayrıca genel sekreterliğe Yaşar Davulcu (Trabzon), genel sekreter yardımcılığına İsmail Köse (Eskişehir), mali sekreterliğe Hasan Ali Çayır (Antalya), veznedarlığa Fatih Salmansar (Denizli) getirildiler. Eğitim Kurulu'na Bayram Kurşunel (Aydın) ve Ümit Sefa Girgin (Muğla), Teşkilatlandırma Kurulu'na Ahmet Özen (Konya) ve Cavit Şenbilgiç (Manisa), Sosyal ve İdari İşler Kurulu'na Naif Dünek (Adıyaman) ve Selami Mete (Yozgat) getirilirken; Basınla İlişkiler Kurulu'na Akif Arslan (Kahramanmaraş), Abdulhalik Görün (Hatay) ve Muhammed Delal (Rize) de Basınla İlişkiler Sorumlusu oldular.
Yönetim Kurulu'Nda Turgay Kurt (Trabzon), Ercan Çelik (Diyarbakır), Duran Burhan (Burdur) ve Nuri Işık (Tekirdağ) üye olarak kalırken; bölge sorumluları ise şu şekilde belirlendi: Abdullah Canbeyli (Güneydoğu Anadolu), Kamil Mustafa Öncel (Marmara), Bayram Kurşunel (Ege), Ahmet Özen (Konya) (İç Anadolu), Macit Bozlu (Mersin) (Akdeniz), Metin Kul (Ordu) (Karadeniz), İsmet Erman (Siirt) (Doğu Anadolu).
ARSLAN'DAN SONRA İKİNCİ İSİM
Kahramanmaraş'ta 2006 yılının sonlarında kurulan FSKD'nin Kahramanmaraş Şubesi'nde kurucu üyeler arasında yer alan Akif Arslan, ilk kez 2007 yılında yapılan ve tek liste ile gidilen seçimlerde Şükrü Şentürk'ün listesinde yer alan FSKD Genel Merkez Yönetimine seçildi. 
Arslan, 2009'da da iki liste halinde gidilen seçimde Sedat Olca'nın listesinde yer alarak yönetime ikinci kez seçilirken; iki liste halinde gidilen 2012 seçimlerinde de Hüseyin Doğan'ın listesinde yer alarak üçüncü kez genel merkez yönetimine seçilmişti. 13 Haziran 2015 tarihinde yapılan ve yine iki liste halinde gidilen ancak İstanbul'dan Ali Osman Özgül'ün listesini çekmesiyle tek liste halinde gidilen seçimlerde ise Akif Arslan dördüncü kez yönetim kuruluna seçilirken; Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Demir de ilk kez Denetim Kurulu'na seçildi. Demir, görev bölümünde ise denetim kurulu üyesi olarak kaldı. 
Bu arada, FSKD Genel Merkez Denetim Kurulu'nda ise Mehmet Altunbunar (Antalya) başkan olurken; Ali Oğuzhan (Konya) ve Muzaffer Demir (Kahramanmaraş) üye olarak belirlendiler. Disiplin Kurulu'nda ise Mahmut Tonka (Çanakkale) başkanlığa getirilirken; Hüseyin Zengin (Isparta) ve İ. Halil Aslan (Şanlıurfa) disiplin kurulu üyesi olarak kaldılar. 
 (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER