BŞBSK'DE, 13 FUTBOLCUNUN LİSANSI ÇIKARTILDI

BŞBSK'DE, 13 FUTBOLCUNUN LİSANSI ÇIKARTILDI

BŞBSK'DE, 13 FUTBOLCUNUN LİSANSI ÇIKARTILDI

HABER: MAHMUT BEYAZ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da, 13 futbolcunun ve Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser ile Yardımcı Antrenör Halil Yücel'in lisans işlemleri tamamlandı.

2015-2016 futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele verecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda 18 futbolcuyu transfer etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde yer alan futbolcu listesine göre şu ana kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, adına 13 futbolcunun lisansı çıkartılırken, takımla geçtiğimiz günlerde 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser ve Yardımcı Antrenör Halil Yüceli'nde lisansları çıkartıldı.
Şu anda kadrosunda 22 futbolcusu bulunan ve bu 22 futbolcudan 4'ünün ise Kahramanmaraşlı olduğu BŞBSK'de, 2-3 transfer daha yapılması bekleniyor. Bu hafta sonu start alacak olan Lig maçları öncesi Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser, nezaretinde çalışmalarını kendi evinde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele edecek.
Yeni sezonun ilk maçını hafta sonu deplasmanda Ankara Adliyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz BŞBSK'de, tek hedef galibiyet. Günde yaptığı çift idmanla sezonun ilk maçı olan Adliyespor maçına hazırlandıklarının altını çizen Teknik Sorumlu Çokkeser,  Bu sezon yeni bir takım, genç bir oyuncu kadrosu ile lige hazırlandıklarını söyledi. 
En son olarak da bu hafta sonu ligin ilk maçı olan ve deplasmanda oynayacakları Adliyespor maçı ile ilgili de konuşan Çokkeser, "Yeni sezona Adliyespor maçı ile başlayacağız. Şimdi ben mazeret ve bahaneler üretmeden şunu söylemek istiyorum. Yani maç sonrası herhangi bir olumsuzluk oluşur ise kesinlikle böyle demişti, böyle olacağı belliydi gibi sözler sarf edilmesin. Sezonun ilk maçı ilk ciddi sınava çıkacağız. Futbolda her türlü sonuç ihtimali vardır. Ancak biz oradan puanlar almak için oynayacağız" dedi. Çokkeser, şunları söyledi:
"Yeni kadromuzda genç ve yetenekli oyuncuların yanına maliyet olarak ta uygun oyuncuları alarak kadromuzu oluşturmaya çalıştık. Bu anlamda genç oyuncuların yanına 2 tane de bu ligin tecrübeli isimlerinden, 3. Ligi kaldırabilecek alt yapısı oluşmuş, bize kalite ve güç katacak isimleri aldık. Bu oyuncular tecrübesi ve kalitesi ile bize güç katacak oyunculardır. Genç ve dinamik oyuncularla birlikte bu tecrübeli oyuncuların kalitesini bir araya toplayıp çok iyi, güçlü bir kadro ile lige hazırlandık. Ancak dediğim gibi bu oyuncu topluluğu yeni bir takım ve bütün oyuncular ilk defa bir aradalar. Bu oyuncuların teknik heyetimiz ile belirlediğimiz saha içerisindeki sisteme de uyum sağlaması biraz zaman alabilir. 
Bu zamanı en kısa süreye çekmek için de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Gece gündüz oyuncularımız ile birlikte hem futbol bilgilerini paylaşıyoruz, hem psikolojik olarak, hem de kondisyon olarak onları hazırlamaya çalışıyoruz. Şu anki kadromuz futbol kalitesi açısından çok iyi bir kadro. Bunun yanında kişisel karakter olarak ta çok karakterli oyuncular. Ben bu oyuncularıma güvenerek yola çıkıyorum. İnşallah Allah'ın izni ile herhangi bir sıkıntı, yada sakatlık gibi, cezalı durumlar gibi durumlar yaşamaz isek bu ligi en üst seviyede tamamlamak istiyoruz."  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER