BAŞKAN POYRAZ VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

POYRAZ, BİR ÇOK BAŞARILARA İMZA ATTIK

BAŞKAN POYRAZ VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, veda ziyaretlerine başladı.
Veda ziyaretlerinde ilk olarak İskur Fabrikasına giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada Abdulkadir Kurtul ile birlikte personellerle öğle yemeği yedi.
Burada yaptığı konuşmada Başkan Poyraz,  11 yıllık görev süreleri içerisinde birçok başarılara imza atarak Kahramanmaraş'a hizmet verdiklerini ifade etti.
Öğle yemeği ardından fabrika içerisini de gezen Başkan Poyraz, Abdulkadir Kurtul'dan bilgiler aldı.
İskur ziyaretinin ardından Diş Teknisyenleri Derneği'ne geçen Başkan Poyraz burada Dernek Başkanı Mustafa Kamer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Diş Teknisyenleri Derneği ziyaretinin ardından Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.
Burada Oda Başkanı Arif Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Poyraz, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.
Daha sonra Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜMSİAD)'e geçen Başkan Poyraz, burada da Adnan Toprak tarafından karşılandı.
TÜMSİAD'da Dernek Başkanı Adnan Toprak ve Yönetim Kurulu ile bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, 11 yıllık görev süreleri içerisinde sanayici ve işadamlarının daha iyi ortamlarda üretim yapmaları ve istihdam oluşturmaları için gayret ettiklerini söyledi.
Başkan Poyraz'ın veda ziyaretleri dolayısıyla gittiği yerlerde coşkulu karşılandığı ve yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine minnettar olunduğu söylendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER