ASKOM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAHRAMAN, HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ

ASKOM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. İsmail Kahraman, Acil Sağlık Uygulamalarında hizmet kalitesinin ve uygulanabilirliğinin artırılması ve geliştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
24.Geniş Katılımlı ASKOM, Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu Toplantısı Yapıldı.
ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu), Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu Toplantısı 28.01.20l5 tarihinde saat l0.00' da Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.
ASKOM ve Sevk Değerlendirme ve Denetleme Toplantısı İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Mübin Çetin Dağhan başkanlığında; Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Yener, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih Yancar, KSÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Mahmut Tokur, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Murat Coşkun Sağlık Müdür Yard. İl
Kalite Koord. Dr.Mübin Çetin Dağhan, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr.Şemi Atilla, Acil ve Afetlerde Sağ. Hiz. Şube Müdürü Dr.İsmail Kahraman, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Mustafa Bolat, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden Dr.Gökhan Gökşen, Dr.Nedim Kızılkaya, Dr.İsmail Çelik, Dr.Abdullah Başlı, Dt.Cafer Adslan, Dr.Ali Muharrem Erzurum, Dr.Demet Tural, Dr.Ömer Kalaylı, Dr.İlker Adanır, Halk Sağlığı Müdürlüğünden Dr.İsmail Koç, Kamu Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Meltem Arpasatan, Özel Sağlık Hizmetleri, Eczacılık Ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürü Dr.Ülkü Karakaya, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Yılmaz, Komuta Kontrol Merkezi Sorumlusu Dr.Hüseyin Sadi Balcı, ASKOM biriminden Gökay Karakoç, Özel Devakent Hastanesinden Dr.Aydın Tanbay, Özel Hayat Hastanesinden Dr.Oguz Paköz, Özel Marash Life Hastanesinden Dr. Halil Gürsoy, Özel Megapark Hastanesinden Dr.Alpaslan Özdarendeli, Özel Vatan Hastanesinden Dr.Y.Kemal Yüzbaşıoğlu, Özel Yaşam Hastanesinden Dr.Erkan Çetin ve Özel Markasi Hastanesinden Dr.Çağrı Dalkılıç'ın katılımı ile gerçekleşti.
Geniş katılımlı ASKOM toplantısında, Kahramanmaraş Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. İsmail Kahraman ASKOM ile ilgili detaylı bir sunum yaptı.
Acil Sağlık Uygulamalarında hizmet kalitesinin ve uygulanabilirliğinin artırılması ve geliştirilmesi hakkında kararların alınmasıyla ASKOM toplantısı soru-cevap şeklinde sona erdi.
Haber: Arzu SEVİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER