BAŞKAN OKAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OKAY, KURUMLARLA İSTİŞAREYE HER ZAMAN HAZIRIZ

BAŞKAN OKAY’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner’i, KamuHastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Semih Yancar’ı, Necip FazılHastanesi, Hastane Müdürü İbrahim Palabıyık’ı ve Necip Fazıl HastanesiYöneticisi Uzm. Dr. Sami Atilla’yı makamında ziyaret ederek görevlerindebaşarılar diledi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet AkifKahveci ve meclis üyeleri Zafer Yaşar ve Mikail Utlu’yla birlikte, yeni görevlerinebaşlayan Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner’i, Kamu Hastaneleri BirliğiGenel Sekreteri Opr. Dr. Semih Yancar’ı, Necip Fazıl Hastanesi, Hastane Müdürüİbrahim Palabıyık’ı ve Necip Fazıl Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Şemi Atilla’yımakamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Kahramanmaraş’tasağlık ve ekonomiyi güçlendiren kurumların yeni yöneticilerine başarılardileyen Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu kurumlarla istişareyeher zaman hazır olduklarının da altını çizdi. Ziyarette kurumlar hakkında bilgialan Başkan Okay, belediye çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER