MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

TANRI DAĞI KADAR TÜRK HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN’IZ

MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı olarak seçilen Süleyman Öner, İl binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Ali Uyan’dan devir aldı.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 11. Genel Kurul sonrası 4 rakibini eleyerek MHP il Başkanlığına seçilen Süleyman Öner, görevi eski Başkan Ali Uyan’dan aldı. MHP İl binasında düzenlenen mazbata törenine partililerin yoğun katılım gösterdiği gözlendi.

Mazbata teslim töreninde konuşan MHP İl eski Başkanı Ali Uyan yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “ 5 aydır şerefle, onurla, gururla yürütmüş olduğum il başkanlığımı bugün çok değerli Süleyman Öner başkanıma teslim edeceğim inşallah. Süleyman Öner Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza bundan sonraki dışarıdan kalan, içeriden kalan diye bir şey gözetmeden hep birlikte birlik, beraberlik göstergesi sunmalıyız, dışarıya karşı. Bu konuda bütün dava arkadaşlarımdan ayrı ayrı hassasiyet bekliyorum. Bu konuda Süleyman Başkanımı yalnız bırakmamalarını ve daima yanında olmalarını rica ediyorum.”

“TANRI DAĞI KADAR TÜRK HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN’IZ”

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Sokakların suçlulara, yollarımızın teröristlere, meydanlarımızın bölücülere teslim edildiği, Cumhuriyetimiz, milletimiz ve devletimizin küresel güçlerin tehdidi altında olduğu bir zamandayız. Yüreğimiz, her ilçemiz Kahramanmaraş ve Türkiye için atmaktadır. Biz Türkiye’yiz Kahramanmaraş bizimdir, Türkiye bizimdir. Bizim davamızda küçük görme, aşağılama, böbürlenme, ötekileştirme yoktur.  Biz Sütçü İmam, Necip Fazıl kadar Maraşlıyız, Yeşilova-Meryemçil yaylası kadar SÜLEYMAN ÖNER 6 SÜLEYMAN ÖNER 3Andırınlıyız, Orçan ve İmalı dereleri kadar Türkoğluluyuz, Kartal Kaya ve Elif Ana kadar Pazarcıklıyız, Engizek Dağları kadar Çağlayanceritliyiz, Göksu Nehri kadar Nurhaklıyız, Şifalı suları kadar Ekinözülüyüz, Kömür suyu ve Terbüzek çayı kadar Göksunluyuz, Termik santralleri kadar Afşin-Elbistanlıyız. Tanrı Dağı kadar Türk Hira dağı kadar Müslüman’ız.”

Konuşmaların ardından İl Başkanlığına seçilen Süleyman Öner, mazbatasını eski Başkan Ali Uyandan aldı.
Haber: Arzu SEVİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER