AMBULANSA YOL VERMEK İSTERKEN, HASTANELİK OLUYORDU!

AMBULANSA YOL VERMEK İSTERKEN, HASTANELİK OLUYORDU!

AMBULANSA YOL VERMEK İSTERKEN, HASTANELİK OLUYORDU!

 Kahramanmaraş'ta yol isteyen acil servis ambulansına yol vermek isteyen aracın sürücüsü, kontrolsüzlüğünün az daha kurbanı oluyordu.

Olay, dün ikindi saatlerinde Dulkadiroğlu İlçesi, Şelale Park Kavşağı'nda meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın sürücüsü, arkadan gelen acil servis ambulansına yol vermek için hareket edince soldan gelen araca çarptı. Kazada, çarpılan araçta bulunan ve kimliği öğrenilemeyen bir kadın kolundan hafif şekilde yaralandı.
46 BE 228 plakalı araç, Zübeyde Hanım Bulvarı Şelale Park yanındaki ışıklarda yeşil ışığın yanmasını bekliyordu. Bekleme anında arkadan ambulans siren sesini duyan sürücü ambulansa yol vermek için kırmızı ışık yanarken, Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde yoluna devam etti. Tam o sırada Trabzon Bulvarı üzerinde hareket halinde olan 46 KK 863 plakalı araç sürücüsü de yoluna devam edince; iki araç Şelale Park Kavşağı'na geldiğinde çarpıştı.  Kazada 46 KK 863 plakalı araçta bulunan kadın hafif şekilde kolundan yaralandı. 
Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan kadına kaza yerinde müdahale etti. Meydana gelen kazada başka yaralı olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Araçlar çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER