AK PARTİ’DE BEKLENEN ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÖZDEMİR İL BAŞKANI-GÖRGEL İLÇE BAŞKANI OLDU

AK PARTİ’DE BEKLENEN ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 














AK PARTİ’DE BEKLENEN ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÖZDEMİR İL BAŞKANI

GÖRGEL İLÇE BAŞKANI

AK Parti Kahramanmaraş İl teşkilatında beklenen atama gerçekleştirildi. Ak Parti’nin il Başkanı Av. Ahmet Özdemir olurken, Onikişubat İlçe Başkanlığına da Av. Fırat Görgel atandı.

AK Parti İl Başkanı iken istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve 12 Eylül 2015 kongresinde de AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi olan Av. Metin Doğan’dan boşalan il başkanlığına bir süredir vekalet etmekte olan Av. Ahmet Güngör, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici ve İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel ile Onikişubat Belediye Meclis üyesi Mehmet Akpınar’ın aday oldukları il başkanlığına atanan isim Avukat Ahmet Özdemir oldu.

Av. Özdemir uzun yıllardır Ak Parti teşkilatında görev yaparken son olarak Onikişubat İlçe başkanlığını başarıyla sürdürüyordu. Özdemir’in il başkanlığına atanması ile boşalan koltuğa ise yine uzun yıllar AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve son olarak ta İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Av. Fırat Görgel getirildi.

5 Haziran 1982 doğumlu olan Görgel, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalışıyor. Eşi de hakim olan Fırat Görgel’in ilçe başkanlığına atanması olumlu değerlendirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER