VALİ GÜVENÇER’DEN OKULLARA ZİYARET

VALİ GÜVENÇER ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ

VALİ GÜVENÇER’DEN OKULLARA  ZİYARET














VALİ GÜVENÇER’DEN ZİYARET

VALİ GÜVENÇER ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ

VALİ GÜVENÇER’DEN GAZİLER İŞİTME ENGELLİLER VE ERTUĞRUL GAZİ GÖRME ENGELLİLER İLK VE ORTAOKULLARINA ZİYARET

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Gaziler İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu ile Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

 

İlk olarak Gaziler İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Güvençer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı ile birlikte okul yönetici ve öğretmenlerle bir süre görüştü. Okulun pansiyonu ve sınıflarını gezen Vali Güvençer, öğrencilere hediyeler verdi.

 

Gaziler İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunu ziyareti sonrası, Onikişubat İlçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokuluna geçen Vali Güvençer’i öğrenciler çiçek buketleriyle karşıladı.

 

Vali Güvençer, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla fotoğraf çektirdi. Öğrenciler ise yapmış olduğu bir manzara toplusunu Vali Güvençer’e hediye ettiler.

 

Vali Güvençer’in Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu ziyaretine, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen eşlik etti.

 

Burada okul yöneticileri ve öğretmenler ile görüşerek okulun faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Güvençer, okulda yaptığı incelemeler sonrası sınıfları gezerek öğrenciler ile görüşüp onlara hediyeler verdi.

 

Vali Güvençer, okul yöneticileri ve öğretmenlerine başarılı çalışmalarının devamını dileyerek okuldan ayrıldı.

 










YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER