KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

YÖNETİCİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
 












KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Vali  Mustafa Hakan Güvençer,  Valilik Toplantı Salonunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü sekretaryasında İlimiz ve ilçelerde kurulu Küçük Sanayi Sitesi kooperatif yöneticileri ile gerçekleştirilen toplantıya başkanlık yaptı.



 
Küçük Sanayi Sitelerindeki sorunların derlendiği ve Devlet desteklerinin sunumlarla anlatıldığı toplantıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nesih Tanrıverdi, Bakanlık tarafından verilen alt ve üst yapı kredileri, kooperatif tüzel kişiliğine ve işyeri sahiplerine verilen teşvik ve destekler konusunda katılımcılara bilgilendirmede bulundu.


 
Toplantı sunumlar ve kooperatif yöneticilerinin sanayi sitelerinde yaşanan sorunlar hakkında yaptıkları konuşmalarının ardından, sorunların matrisi oluşturularak hazırlanacak olan eylem planı ile sorunların çözümüne ilişkin iş ve işlemlerin ardından ileri bir tarihte tekrar toplanılmasına karar verildi.
 
Toplantıya Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nesih Tanrıverdi,  DOĞAKA İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı, KOSGEB Uzmanı Mümtaz Bayazıt, TKDK Uzmanı Fırat Karaköy, Sanayi Siteleri Koopratif Başkanları ve teknik elemanlar katıldı
.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER