40 METREKARELİK ALANI 50 GÜNDE BİTİREMEDİLER!

40 METREKARELİK ALANI 50 GÜNDE BİTİREMEDİLER!

40 METREKARELİK ALANI 50 GÜNDE BİTİREMEDİLER!
  •  
    • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, Üngüt Mahallesinde bulunan yeni PTT binası civarında yapılan kaldırım ve parke çalışması 50 gün geçmesine rağmen tamamlanamadı.
    • Geçtiğimiz günlerde Üngüt Mahallesinde inşaatı tamamlanarak yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü civarında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım ve parke döşeme çalışması başlatılmıştı.
    • Ramazan ayı içerisinde başlayan ve toplam neredeyse 40 metrekarelik bir alanda kaldırım ve parke döşeme çalışması yapan ekipler aradan neredeyse 50 gün geçmesine rağmen bu çalışmayı bir türlü bitiremediler.
    • Bazı vatandaşlar bu çalışmanın Ramazan ayı içerisinde başladığını belirterek, tepkilerini şöyle dile getirdiler; "Ekipler buraya Ramazan ayı içerisinde başlamışlardı. Son günlerde de hiçbir çalışma dahi yapılmıyor. Biz burada sabahları otobüs bekliyoruz ve en küçük bir rüzgârlı havada buradan toz kalkıyor. Bu civar şehrimizin en cazibeli bölgesidir. Burada bekleyen kaldırım parke taşları burada çirkin bir görüntü oluşturuyor. Belediye ekipleri burayı bir an önce tamamlamalılardır" dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER