BÜYÜKŞEHİR PUANSIZ DÖNÜYOR

BÜYÜKŞEHİR PUANSIZ DÖNÜYOR

BÜYÜKŞEHİR PUANSIZ DÖNÜYOR

 Spor Toto 3. Ligi 2. Grubunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Ankara Adliyespor'a 2-0 yenilerek, sezona puansız başladı.

Geçen sezon istediğini yapamayan ve hedeflerinden uzak kalan Mavi-beyazlılar, yeni bir teknik heyet ve yeni bir kadro ile başladığı sezonun ilk haftasında Adliyespor deplasmanına çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken; karşılaşmanın gollerini 64 ve 86'ncı dakikada ev sahibi ekipten Mustafa Coşkun kaydetti.
MAÇIN KADROLARI
Ankara OSTİM Stadı'nda oynanan ve Cihan Aydın, Ali Karaoğlu ve Gökhan Coşar hakem triosunun yönettiği maçta ev sahibi ekip sahada "Erkan Kuşkapan, Şükrü Topal, Rahmi Can Karadaş, Necmi Çoban, Dursun Tuğberk Ünal, Oğuzhan Şenyiğit, Gülhan Özdemir (89'Fatih Eren), Murat Almış, Çağrı Tekin (85'Kadir Torbacı), Canberk Özçakır ve Ayberk Altan (58'Mustafa Coşkun)" onbiri ile mücadele etti. 
Fethi Çokkeser yönetimindeki konuk ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise Ankara Adliyespor karşısında "Ahmet Ölçen, Aykut Güler, Bedri Evren, Sami Gökteke, Resul Timurlenk, Kerem Tulgar (76'Muhammet Ali Yenilmez), Haluk Zeybek, Mehmet Çiloğlan (78'Atakan Ekiz), Yusuf Efil, Hüseyin Çelik ve Doğukan Genç (68'Harun Gürbüz)" tertibi ile mücadele etti.
Hakem Cihan Aydın; Büyükşehir Belediyespor'dan 26'ncı dakikada Aykut Güler ve 88'inci dakikada Haluk Zebyek; Adliyespor'dan 31'inci dakikada Çağrı Tekin ve 65'inci dakikada Gülhan Özdemir'i sarı kartla cezalandırdı.
DİĞER MAÇLAR
Spor Toto 3.Ligi 2. Grubunda oynanan günün ilk maçında Ofspor, deplasmanda Zara Belediyespor'u 8'inci dakikada Furkan Karabatak'ın attığı tek golle 1-0 mağlup ederken, günün diğer maçları ise gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada devam ediyordu.
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER