4. AR-GE PROJE PAZARINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

ÖDÜLLER KMTSO BAŞKANI KARAKÜÇÜK VE KSÜ REKTÖRÜ DEVECİ TARAFINDAN VERİLDİ

4. AR-GE PROJE PAZARINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

 Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası (KMTSO) ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) işbirliğince düzenlenen 4. Ar-Ge Proje Pazarında, derece giren öğrencilere ödülleri verildi.

KMTSO Fuaye salonunda düzenlenen ödün töreninde, 41 proje arasından kağıt fabrikalarından biyoplastik üretimi 1'inci, Kademeli Mandal Mekanizması tasarım ve aç-kapa batarya kartuşuna uygulaması 2'inci,  Termokromik zıbın projesi de 3'üncü oldu.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, ödül töreninde yaptığı konuşmada, iş bulmak için artık kaliteli olmanın öneminin ortaya çıktığını kaydetti. Öğrencileri kendini geliştirmeye ve donanımlı olmaya davet eden Deveci, "Artık okulu bitirir bitirmez iş bulma şartı ortadan kalktı bunu bilin. Şu sloganı unutmayın 'çalış, kaliteli ol.' Bir kenarda dursun ileride lazım olur. Bu benim sloganımdı, ben böyle yaptım ve buralara geldim.  Bakın okul bitmeden iş kaygısına düşmeyin. Siz yüksek lisans yaparken, bir kaynak bulun beklemeksizin yüksek lisansınızı tamamlamayı göz önüne alacaksınız. Önce kendinizi ispat etmeniz gerekiyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından,  dereceye giren öğrencilere ödülleri, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve KSÜ Rektörü Deveci tarafından verildi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER