YAVUZ'UN DURUMU İYİ!

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

YAVUZ'UN DURUMU İYİ!

 Önceki gün içinde bulunduğu bir araca, hafif ticari bir aracın çarpması sonucu yaralanan gazetemiz muhabiri Yavuz Nalbantbaşı'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan ve geceyi yoğun bakımda geçiren genç gazeteci arkadaşımız, dün sabah ta servise alınarak tedavisine devam edildi. Doktorlar, Yavuz'un durumunun iyi olduğunu ancak birkaç gün hastanede kontrol altında tutulması gerektiğini söylediler.
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Bu arada, kazanın ardından haberi alan meslektaşları Yavuz Nalbantbaşı'na geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar. Dün Gazetemiz Sahibi ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Akif Arslan, muhabirimiz Mahmut Beyaz ile birlikte Nalbantbaşı'nı tedavi gördüğü hastanene ziyaret ederek, kendisine ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileğinde bulunarak acil şifa temennisinde bulundu. 
Gazeteciler Mehmet Fiskeci, Mehmet Gedemenli, Bekir Doğan, Bilal Evran, Niyazi Kara, Mesut Tuğrul ve Gökhan Şahin de, Yavuz Nalbantbaşı'nı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dediler.  (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER