VALİ ÖZKAN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

VALİ ÖZKAN KORUYUCU AİLELER VE ÇOCUKLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

VALİ ÖZKAN İFTAR PROGRAMINA KATILDI
 VALİ ÖZKAN KORUYUCU AİLELER VE ÇOCUKLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

 Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının düzenlediği iftar programında Koruyucu Aileler ve çocukları ile bir araya geldi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat’ın açılış konuşmasını yaptığı iftar programında, programa katılmak üzere


İlimize gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu’da bir konuşma yaparak koruyucu aile hizmeti ile ilgili Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Vali Özkan, “Bu manevi atmosferin yaşanmasına vesile olan Bakanlığımıza ve siz değerli koruyucu ailelerimize çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımıza özellikle de çocuklara yardımcı olmak bizim kültürümüzün olmazsa olmazıdır. Bu duygu Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da fazlasıyla hissediliyor.

 

Hükümetimiz, çalışmalarıyla gönüllü ailelerin diğer ihtiyaç sahibi insanlar ve çocuklar ile buluşturulmasının köprülerini oluşturmak için çok önemli projeleri gerçekleştirdi. Bu yönüyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın sosyal devlet ilkesinin gereği olarak insanlar arasındaki yardımlaşmayı, dayanışmayı dezavantajlı grupların ihtiyaç duyduğu hizmeti oluşturmak yönündeki tasarrufları, projeleri ve faaliyetlerini hep birlikte müşahede ediyoruz. Bu yönüyle de koruyucu ailelerimize ve Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, koruyucu aileler ve çocukları ile yakından ilgilendi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER