SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

AMAÇ, ORMAN YANGINLARININ ÖNÜNE GEÇEBİLMEK

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
​          Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ile Akmansoy Marketler Grubu arasında Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 500.000 adet market poşeti bastırıldı.
     Projenin amacı; Orman yangınlarını ve Alo 177 hattı hakkında Kahramanmaraş halkının bilinçlendirmek ve Alo 177 hattının daha bilinçli bir şekilde kullanımın sağlamak ve toplumsal bilinç oluşturmaktır.

 Proje hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ”Kahramanmaraş İli Orman yangını tehlikesi sıralamasında 1.  Derece yangın risk alanındadır. İlimiz ormanlarının yangın riski yüksektir. Daha önceki yıllarda da büyük yangınların meydana gelmesi neden ile toplumda orman yangınlarına karşı duyarlılık oluşturmak ve Alo 177 Yangın ihbar hattının bilinirliliğini artırmak için Kamu -Özel sektör iş birliği projesine gerçekleştirdik.

           Kahramanmaraş ilimizde faaliyet gösteren ve bu konuya duyarlı Akmansoy Marketler ile Sosyal sorumluluk projesi kapsamında üzerine Alo 177 Logosu bulunan alışveriş poşetler bastırıldı.  Böylece vatandaşlarımızın orman sevgisini artırmak ve orman yangınlarına karşı daha bilinçli olmaları sağlanmayı amaçladık.” dedi.

      Akmansoy Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akmansoy “ İlimizde yaşayan vatandaşlarımızı Orman Yangınlarına karşı bilinçlendirmek ve orman sevgisini artırmak amacı ile Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ile Sosyal sorumluluk projesi geliştirdik.” dedi​

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER