VALİ GÜVENÇER PAYLAŞIM NOKTASI KABİNİNİ İNCELEDİ

VALİ GÜVENÇER, PAYLAŞIM KABİNLERİNİ ÇOK BEĞENDİ

VALİ GÜVENÇER PAYLAŞIM NOKTASI KABİNİNİ İNCELEDİ












VALİ GÜVENÇER PAYLAŞIM NOKTASI KABİNİNİ İNCELEDİ

Kahramanmaraş Valisi  Mustafa Hakan Güvençer, Onikişubat Belediyesinin “Paylaşım Noktası Projesi” kapsamında belli noktalara yerleştirilen Paylaşım Kabininde incelemelerde bulundu.

 

Vali Güvençer, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte proje kapsamında kentin farklı noktalarına yerleştirilmiş ve 3 bölümden oluşan kabinleri inceledi.

 

Sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirdikleri "Paylaşım Noktası" hakkında bilgi veren Başkan Mahçiçek, vatandaşların evlerindeki kullanmadıkları giysi, kitap ve oyuncakları "Paylaşım Noktası" adı verilen yardım kutularına bıraktıklarını, Belediye ekiplerince kutulardan alınan malzemeler temizlenip ve elden geçirildikten sonra aynı yere konulduğunu belirtti. İhtiyaç sahiplerinin, istedikleri malzemeleri buradan temin edebildiklerini ifade eden Mahçiçek, Osmanlı döneminde ki “Sadaka Taşı” geleneğini sürdürdüklerini söyledi.

 

Vali Güvençer, “Paylaşım Kabinini” çok beğendiğini ifade ederek, Başkan Mahçiçek’e yaptıkları bu sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER