SURİYELİLERE YARDIMLAR DEVAM EDECEK

KURTOĞLU, ÇOCUKLARIN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

SURİYELİLERE YARDIMLAR DEVAM EDECEK














SURİYELİLERE YARDIMLAR DEVAM EDECEK

KURTOĞLU, ÇOCUKLARIN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman Suriyelilere yönelik yardımların devam edeceğini belirterek, Suriyeli çocukların önemli ihtiyaçlarının karşılandığını  söyledi.

Kahramanmaraş Eczacı Odası, 6 bin Suriyeli çocuğa mama yardımında bulundu.

Kahramanmaraş Eczacı Odası, 6 bin Suriyeli çocuğa mama yardımında bulundu.

Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, sığınmacıların yaşadığı çadır kentte düzenlenen programda, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyelilere yönelik yardım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kent halkı ve sivil toplum örgütlerinin Suriyeli misafirlere her zaman destek olduğunu dile getiren Kurtoğlu, "Daha önce olduğu gibi şimdi de birçok ihtiyaçlarında misafirlerimizin yanlarında yer aldılar. Yardımlarından dolayı eczacılar odamıza teşekkür ediyorum" dedi.


Kurtoğlu, Suriyeli çocukların önemli ihtiyaçlarının karşılandığını da kaydetti.

Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras ise soğuk kış gününde Suriyeli çocukların yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini dile getiren Aras, "Çocukların en çok ihtiyaç duyduğu mamayı Suriyeli kardeşlerimize dağıtmak üzere buradayız. Oda olarak sığınmacılar konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Gültekin de çocuklara yardımları nedeniyle Aras'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 6 bin Suriyeli çocuk için mama dağıtıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER