ÜNAL, 1 KASIM'DA NASIL BİR TÜRKİYE'DE YAŞAYACAĞIMIZI SEÇECEĞİZ

BİZ 1 KASIM GÜNÜ HERHANGİ BİR SİYASİ PARTİYİ SEÇMEYECEĞİZ

ÜNAL, 1 KASIM'DA NASIL BİR TÜRKİYE'DE YAŞAYACAĞIMIZI SEÇECEĞİZ

 AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

- "Biz 1 Kasım günü herhangi bir siyasi partiyi seçmeyeceğiz. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı seçeceğiz"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Biz 1 Kasım günü herhangi bir siyasi partiyi seçmeyeceğiz. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı seçeceğiz" dedi.

Ünal, seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Namık Kemal ve Bağlarbaşı Mahallelerini ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla bir süre görüşüp sohbet etti.

Bir kıraathaneyi ziyaret eden Ünal, AK Parti'nin 13 yılda önemli hizmetleri hayata geçirdiğini, bunu da vatandaşın sandıkta istikrarı sağlayarak, tek parti iktidarını kurarak gerçekleştirdiğini söyledi.

Koalisyonların olduğu dönemde. 13 yılda yapılan hizmetlerin hiçbirinin yapılamayacağını vurgulayan Ünal, şunları kaydetti:

"Bugün ABD'de eğer sağlık sigortanız yoksa hastaneye gidin sizi kapıdan içeri almıyorlar. Orada hastanelerde adamlar ölüyor sağlık sigortası yok diye, yerde kriz geçirene doktor bakmıyor. Niye bakmıyor? Sağlık sigortası yok diye. Şu anda bizim hiçbir hastamız kapıda katılıyor mu?? Eskiden hatırlayın ölülerimizi bile rehin alıyorlardı.


Hastaneye gitmişiz, dünyanın parasını vermişiz, bir de hastamızı kaybetmişiz 'efendim 300 lira' ödemeniz kaldı diye hastane bize ölümüzü vermiyordu. Şu anda dünyanın herhangi bir yerinde bir Türk vatandaşı hayatını kaybetse uçak ambulans gidiyor alıyor geliyor. Bu şehirde 10 ambulans vardı, çağrıldığı zaman da vatandaştan mazot parasını isterlerdi. Mazot parasını vermeden ambulans gitmezdi."

Ünal, istikrarın sürmesi ve daha güzel hizmetlerden faydalanmak için 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine dikkat çekti.

Vatandaşın seçim günü oy kabinine girdiğinde parti seçeneklerine iyi bakması gerektiğini ifade eden Ünal, "Biz 1 Kasım günü herhangi bir siyasi partiyi seçmeyeceğiz. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı seçeceğiz. O yüzden eşimize, dostumuza ve akrabamıza söyleyelim. Eksiklerimiz olmayacak mı? Olacak. Fakat şu soruyu soralım; bu sorunları kim çözer? Yine biz çözeriz" dedi.

Seçim zamanı kabine girip oy pusulasına bakıldığında CHP seçeneğinin "kıtlık" demek olduğunu işaret eden Ünal, "CHP, yokluk demek, kuyruk demek ve bu hep böyleydi. MHP, zaten Devlet Bahçeli'nin iktidar olmak gibi bir derdi yok ki. Bahçeli sabah akşam 'millet bize muhalefet olma görevi verdi, biz iktidar olmayacağız' diyor. Bir siyasi parti 'ben iktidar olmak istemiyorum' der mi?" diye konuştu.

Ünal'a, seçim gezisinde, AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER