BAŞKAN ERKOÇ, VATANDAŞ AK PARTİYİ BAĞRINA BASIYOR

HALKIMIZ AK PARTİYİ YENİDEN İKTİDARA TAŞIYACAK

BAŞKAN ERKOÇ, VATANDAŞ AK PARTİYİ BAĞRINA BASIYOR

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç:  " Milletimiz, 1 Kasım'da bunlara iyi bir ders verecek ve yeniden AK Parti'i iktidara taşıyacaktır"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, herkesin hizmetlerin farkında olduğunu belirterek, vatandaşların AK Parti'yi bağrına bastığını söyledi.

Erkoç, Elbistan ilçesindeki bir tesiste; AK Parti'li belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partide bugüne kadar görev yapan partililere yönelik toplantıda, milletin, Türkiye'yi kaos ve kargaşa ortamına sürüklemek için her türlü siyaset mühendisliğini yapanlara, 1 Kasım'da ders vereceğini belirtti. 


Tarihin, AK Parti kadrolarına yüklediği bir sorumluluk olduğuna işaret eden Erkoç, şöyle konuştu:


"Türkiye, 2000 yıllara geldiğinde derin bir kaos girdabındaydı. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 'AK kadrolar' Türkiye'yi bu derin kaos girdabından kurtarıp istikrar zeminine oturttu. Milletimizin vermiş olduğu bu görev ve sorumlulukları omuzunda hisseden bu kadrolar sorumluluğunu yerine getirme gayretinde oldu. 13 yılın sonunda her türlü engellemelere, her türlü badirelere, saldırılara rağmen dimdik durdu ve Türkiye'yi istikrar ortamına kavuşturdu. Türkiye'de kronikleşmiş birçok sorun da bu 13 yıllık süreçte tarihi reformlara imza atılarak çözüme kavuşturuldu. 13 yılda her alanda Türkiye'nin geldiği nokta ortadadır." 

Erkoç, 7 Haziran seçimleri sonrası Türkiye'de yeni bir durumun ortaya çıktığını dile getirdi. 

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kararlı bir duruş sergilediğini ifade eden Erkoç, "7 Haziran seçimlerini fırsat bilen birileri ülkede kaos çıkartma gayretinde oldu. Ne kadar Türkiye düşmanı varsa hepsi kol kola girdi. Türkiye'yi kaos ve kargaşa ortamına sürüklemek için siyaset mühendisliğini yaptılar. Ama herkes hizmetin farkında. Vatandaşlarımız AK Parti'yi bağrına basmaktadır. Milletimiz 1 Kasım'da bunlara iyi bir ders verece ve yeniden AK Parti'i iktidara taşıyacaktır" diye konuştu.

Toplantıya, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, belediye meclis üyeleri ile parti temsilcileri katıldı. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER