TEMİZKAN : “KGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM”

TEMİZKAN : “KGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM”

TEMİZKAN : “KGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM”

Temizkan : “KGC yönetimini kutluyorum”

Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf  Temizkan, “KGC yönetimini kutluyorum”

 Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Temizkan, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek ,” Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti hayırlı uğurlu olsun, yönetimini kutluyorum.” dedi.

Trabzon Caddesi üzerindeki  Kasımbey Apt. da bulunan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini yönetimi ile birlikte ziyaret eden Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Temizkan, “Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulmasına ben çok sevindim, mesleki eğitim ve gazetecilik mesleğinin daha saygın kılmak için öyle sanıyorum güzel çalışmalar yapacaksınız ve Kahramanmaraşlı basın mensupları daha güzel günlere doğru cemiyetin bayrağı altında koşacaklardır..

Bu sebeple Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ‘ın şahsında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti üyelerini tebrik ediyorum, canı gönülden kutluyorum, Kahramanmaraş için güzel bir gelişme emeği geçenleri tebrik ediyorum,” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın,  “Her meslekte olduğu gibi bizim mesleğin içine sızmaya çalışan çürük elmalar maalesef var, biz bunları temizlemek, mesleğin ilkelerini ve onurunu korumak için bir araya geldik, SSK – ve Bağ-Kur’unu  ödeyen, vergisini veren , tırnakları ile kazıyarak bir yere gelmeye çalışanlarla korsan yayın çıkarıp haksız rekabet edenlere karşı üyelerimizin hakkını koruyacağız,” dedi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DAYANIŞMASI

 

Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Temizkan, KGC Başkanı Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet ederek, Sivil toplum kuruluşları olarak bir dayanışma içinde olalım, üye listenizi veriniz biz muhatabımızı bilelim karşılıklı dayanışma içinde olalım”  temennisi ile ziyareti sonlandırdılar..

HABER MERKEZİ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER