KASİAD DAN KGC ZİYARET

KASİAD DAN KGC ZİYARET

KASİAD DAN KGC ZİYARET

KASİAD DAN KGC ZİYARET

Kısa adı KASİAD olan Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ali Arpasatan ve yönetim kurulu üyeleri , Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular..

    KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, genel sekreter Ahmet Görgülü, yönetim kurulu üyeleri Hacı Dinçer , Gökhan Bayazıt ile birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Başkan Kemal Sayın, Genel Sekreter Akif Arslan, Mali Sekreter Bekir Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Eskalen, Devrim Başer, Mesut Turğrul, Kerem Kürşat Akçakale, Niyazi Kara, Mehmet Fiskeci, ve üyelerin katıldığı ziyaret programında gündemle ilgili meseleler dile getirildi.

    Başkan Ali Arpasatan

    “ Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicilerimiz Doğalgaz konusunda maalesef ki uzun soluklu bir mesafe alamadılar.. Karayolları, firmaya, firma karayollarına, herkes bir birinin üzerine atıyor , bizde Kahramanmaraş Kavlaklı Organize Sanayi Bölgesinin Doğalgaz meselesini çözmeye çalışıyoruz,” dedi.

    Kahramanmaraş ‘ın ve Sanayicinin genel meselesi karşımızda muhatap bulamamak ortada bir sorun var ama cevap verecek bir makam yok diyen Arpasatan : “ Biz inanıyoruz ki Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz meselesi çözülecektir,” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER