PAZARCIK MYO HEYETİ PAZARCIK BELEDİYESİ`Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BOZDAĞ, PAZARCIK İLÇESİNİN EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK

PAZARCIK MYO HEYETİ PAZARCIK BELEDİYESİ`Nİ ZİYARET ETTİ















PAZARCIK MYO HEYETİ PAZARCIK BELEDİYESİ`Nİ ZİYARET ETTİ

Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yar.Doç.Dr.Mustafa Baylan Beraberindeki  Müdür Yardımcısı Alihan Öztürk,Öğretim Görevlisi Necati Karapınar,Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Halil Taş  ile birlikte Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ı makamında nezaket ziyaretinde bulundular


Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'da böylesine önemli bir heyeti ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi. Ziyaretiniz bize büyük onur verdi. Pazarcık İlçesi  eğitim seviyesi oldukça yüksek olan bir İlçe  . Ayrıca ilçe halkının ve özellikle belediyemizin yüksekokula bakış açısı da çok olumlu. Üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğinin bölgemizin gelişimine büyük katkısı olacağına inancımız sonsuz Türkiye’nin geleceğine yön vermede Anadolu’daki üniversitelerin önemli rolü olacak. Dinamik kadrolar Türkiye’yi ileriye taşıyacak. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Pazarcık Meslek Yüksek Okulu bu konudaki örneklerdir. Biz Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile Birlikte Pazarcık Meslek Yüksek Okulu ile bilgi paylaşımlarımızı ve işbirliklerimizi devam ettireceğiz ”

“Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır.  Pazarcık'ın eğitim İlçesi  olma çabası ve gayreti içinde Göreve geldiğimiz günden buyana çalışıyoruz. Eğitime sonuna kadar desteğimizi verdik vermeye devam edeceğiz.  Pazarcık Meslek Yüksek okulumuzun Değerli Yöneticileri ile Eğitimin her aşamasında bir olmaya çalıştık. Eğitime desteklerimizi yaparken de bütün çalışmalarımızda geleceğimiz için önemli bir yatırım olmasını arzu ettik. Her zaman yanınızda olduğumuzu, her zaman yanınızda olacağımızı ve bütün öğrencilerin bizim için çok kıymetli olduğunu İlçemize gelen Öğrencilerin Bir evlerinde Belediye Olduğunu Unutmasınlar Bizler onların Burada abisiyiz bizlerde bu yollardan geçtik onları bizlerden iyi bilen olmaz onun içinde bunu bilmenizi istiyorum.  Pazarcık Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin maddi ve manevi olarak yanınızdayız” dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'a Teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yar.Doç.Dr.Mustafa Baylan,yerel yönetimlerle kentteki yüksekokul ilişkilerinin çok önemli olduğunu, ilişkiler geliştikçe halka ve bölgeye yapılan hizmetlerin arttığını dile getirdi. Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın çalışmalarından haberdar olduklarını ve beğeni ile takip ettiklerini söyleyen Baylan, İlçenin gelişimini olumlu bulduklarını vurgulayarak İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük toplantılarda ve çalışmalarda bir araya geliriz dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER